Komentatorzy dostosowali się do gry i komentowali jakby relacjonowali pogrzeb.
przy piwie o piłce kopanej
Collapse
X
-
No bo to był pogrzeb... Pogrzeb nadziei Legii na dobry wynik w LM... Ale jak się ma trenera z takim podejściem jak Hasi, to jeszcze tylko pięć takich wpierdoli i można się skupić na ekstra()klasie... A może niech oddadzą mecze walkowerem? Za walkower jest tylko 0:3... Poprawiliby sobie statystykę straconych goli... Bo statystyka strzelonych raczej się nie zmieni... No chyba, że ktoś im samobója sprezentuje...Zbieram wszystko związane z browarem Stella Artois.
Bractwo Piwne
Czasami najlepszym wyjściem jest wyjście na piwo...
Wolę być znanym piwoszem niż anonimowym alkoholikiem...Comment
-
Z tego, co mówili w telewizorze, to kibole również stanęli na wysokości zadania, zrobili oprawę i bijatykę. I wyjdzie na to, że Legia nie tylko dostanie łomot od wszystkich, ale także zamiast zarobić - popłynie na karach. A mecz z Realem może być za kare przy pustych trybunach.
Wiedziałem, że żyleta to nie intelektualiści, ale żeby aż tak głupi byli, to nie myślałem.Comment
-
Po meczu treningowym Borussie czeka konkretny rywal.Mam nadzieje na dobry wynik z Realem.Co prawda Lewandowskiego już nie ma w składzie ale może jednak.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
Oglądałem ostatnie 20 minut meczu Legii z Benficą - i udało mi się przysnąć w tzw. międzyczasie. Wyrównany poziom 3 - 4 ligi krajowej, emocji tyle, co w kawałku salcesonu. Kątem ucha usłyszałem "nie można wygrać meczu, jak ma się zero celnych strzałów". Komentatorzy natomiast jarali się cudownymi właściwościami trenera Magiery, który ma z Legii zrobić europejską potęgę - w końcu efekty już są: w pierwszy meczu stracili 6 bramek, teraz tylko 2, więc są 4 do przodu. W takim tempie ostanie mecze fazy grupowej będą wygrywać dwucyfrowo.Last edited by Krzysiu; 2016-09-28, 07:41.Comment
-
Straty na kilka milionów i jakby nie można było wydać np 10000 zł na dodatkowych ochroniarzy, którzy zrobili by z tymi bandytami porządek. To jest efekt notorycznego pobłażania dla kiboli i układania się z nimi. A ci kibole kupują najtańsze bilety na mecze a generują największe straty. Zadziwiające jest też to, że kibice sami nie "dyscyplinują" tych bandytów działających na szkodę klubu.Comment
Comment