Ja już swoje napisałem , nie dziwią mnie już takie wyniki jak nagłe przebudzenia najpierw Polonii, potem Świtu a teraz nagle Polkowic. Dla kibiców tych drużyn wszystko jest w porządku, ja natomiast wierzę, że tak jak w Czechach, balon układów i spółdzielni w końcu pęknie. Po prostu nie wierzę, że np.: Amika rozbija Widzew 5 do zera, jednocześnie w meczach z drużynami reprezentującymi podobny poziom jak Widzew, nagle zapomina jak się gra (o innych klubach już pisałem). Oczywiście można ten post tłumaczyć moim rozżaleniem ale zastanówcie się ile może być dziwnych wyników w lidze. Jeden, dwa, niech będzie w końcu można mieć słabszy dzień a inny może mieć dzień "konia". problem w tym że tych słabszych w wykonaniu silniejszych, i tych dni "konia" w wykonaniu słabszych jest ciut zbyt dużo jak na moją znajomość piłki nożnej. No ale w końcu nie jestem ekspertem, nie mam dowodów więc jak zwykle w Polsce, nie ma też sprawy
przy piwie o piłce kopanej
Collapse
X
-
To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud. -
Polonia uległa i dzeszczowi i Zielonej GórzeLwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
Wisła wymęczyła 2-1 z Odrą Wodzisław i utrzymała 5 pkt. przewagi nad Legią
A w Hiszpanii galaktyczny Real przegrywa do przerwy z outsaiderem z Murcii 0-2 a galaktyczny Beckham pomógł swojej drużynie opuszczając boisko już w 36 minucie za czerwoną kartkę
Porażka przy zwycięstwie Barcelony oznacza dalszy spadek Królewskich w tabeli Primiera DivisionKoniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!
Teraz będą niepotrzebne nerwy na koniec.
Jedyne, z czego można się cieszyć, że nie wygrał Widzew i Świt, no i że wygrała Cracovia.
Lubię kiedy się zieleni
Lubię jak się piwo pieni...
...najlepiej z Browaru Szlacheckiego!Comment
-
Jeden z działaczy Widzewa opowiadał, że znany szkoleniowiec gwarantował utrzymanie, ale pod warunkiem, że dostanie od klubu 600 tys. zł na tzw. wydatki ligowe.
- Wiem, że tak było. Ale ja się brzydzę takimi metodami. Nas nie stać na walkę o utrzymanie w taki sposób. Mogę tylko powiedzieć, że nie mamy gorszej drużyny od Polonii, Polkowic czy Katowic. A Świt ma się do Widzewa jak syrenka do mercedesa.To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.Comment
-
A ja własnie wracam z demonstracji przed urzedem miasta protestując w ten sposób przeciwko frajerskiej i tchórzliwej decyzji spółki policja-prezydent , pewnie niewiele to da , ale liczą się działania , to troche jak w ideologii punkowejComment
-
szarpik napisał(a)
A ja własnie wracam z demonstracji przed urzedem miasta protestując w ten sposób przeciwko frajerskiej i tchórzliwej decyzji spółki policja-prezydent , pewnie niewiele to da , ale liczą się działania , to troche jak w ideologii punkowej
Mam nadzieję,że za kilka miesięcy spotkamy się znowu w pierwszej lidze
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
zythum napisał(a)
Jeden z działaczy Widzewa opowiadał, że znany szkoleniowiec gwarantował utrzymanie, ale pod warunkiem, że dostanie od klubu 600 tys. zł na tzw. wydatki ligowe.
- Wiem, że tak było. Ale ja się brzydzę takimi metodami. Nas nie stać na walkę o utrzymanie w taki sposób. Mogę tylko powiedzieć, że nie mamy gorszej drużyny od Polonii, Polkowic czy Katowic. A Świt ma się do Widzewa jak syrenka do mercedesa.Comment
-
Pogoniarz napisał(a)
No i 150 osób nie weszłoWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
Pogoniarz napisał(a)
Na meczu niestety nie byłem ,ale słyszałem jak koalicja Alkon i Policja wyrywkowo kazali dmuchać.Dwa piwka i dobranocWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
Ahumba napisał(a)
Nie dobranoc, tylko po dwóch piwkach to mecz należy oglądać w TV
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
Comment