Już jest 2:0
przy piwie o piłce kopanej
Collapse
X
-
Widziałem urywki z tego spotkania, jeżeli kibiców z Krakowa w trakcie meczu wpuścili za bramkę Banaszyńskiego, to chyba świadczy o organizacji i wierze polkowickiego klubu w pozostanie w ekstraklasie .
Należy pogratulować Cracovii i wierzyć, że Górnik szybko otrząśnie się po spadku i nie poleci jeszcze niżej w następnym sezonie!Comment
-
Jestem kibicem Wisły ale cieszę się że drugi krakowski klub gra w pierwszej lidze. Poprostu Kraków jesta najlepszy. Tak garajśca Cracovia bez problemu jest w stanie utrzymać się w środku tabeli a Wisełka oczywiście Liba Mistrzów i następne mistrzostwo.
Bo kto piwa nie pije ten jest wywrotowcem, świadomie uszczuplającym dochody państwa, bezideowcem.Comment
-
YouPeter napisał(a)
Jestem kibicem Wisły ale cieszę się że drugi krakowski klub gra w pierwszej lidze. Poprostu Kraków jesta najlepszy. Tak garajśca Cracovia bez problemu jest w stanie utrzymać się w środku tabeli a Wisełka oczywiście Liba Mistrzów i następne mistrzostwo.
Bo kto piwa nie pije ten jest wywrotowcem, świadomie uszczuplającym dochody państwa, bezideowcem.Comment
-
Serdeczne gratulacje dla pasów przesyła szalikowiec Kolejorza , zapraszamy do poznania na mecz przyjaźni, piwo będzie sie lało strumieniami
LECH CRACOVIA ARKA MIŁOŚĆ WIARA WALKAComment
-
Brawo Craxa !!!!!!.
Przy okazji meczu dwóch koronnych klubów na Konwiktorskiej (co to się będzie działo) proponuję uczcić to historyczne wydarzenie wyrobami z Browaru Wyoming. Tym własnie uświetniam w tej chwili Wasz awans w domowych pieleszach i przygotowuję sie do rozpoczynającego się urlopikuBrowary WyomingComment
Comment