Niech szlag trafi TVP. I oni będą mówić o obowiązkowym abonamencie.
przy piwie o piłce kopanej
Collapse
X
-
Kurde ludzie bez przesady. Jak by Wisła strzeliła mniej bramek pisalibyście, że jest w słabej formie a jak strzeliła 8 to wspominacie o słabym przeciwniku. Kiedy ostatnio polska drużyna wpakowała tyle bramek w pucharze!? Cieszymy się, że forma jest dobra i zawodnicy mają ochotę do gry a nie narzekajmy! Jedyne o co możemy się martwić to żeby TVP pokazała kolejne mecze a zawodnicy wytrzymali psychicznie.Comment
-
Nie narzekam, tylko twierdzę, że jest to jeden z tych meczy ,o których się nie pamięta, bo to nie ten dwumecz będzie miał istotne znaczenie w kwalifikacjach!-następne rywal owszem!Jest to jeden z meczy który wygrać trzeba bez względu na wynik, taki o sparing-wręcz nie wypada przegrać! a kiedy polska drużyna wpakowała tyle bramek?rzypominam, że to jeszcze nie żaden puchar tylko eliminacje!Comment
-
A w Lechu od wczoraj nowy sponsor tytularny - firma Mróz i dzisiaj już pierwszy hit - Kolejorz negocjuje kontrakt z Aleksandrem Vukoviciem. Na pewno byłoby to duże wzmocnienie w kontekście Pucharu UEFA no i ligi, tym bardziej że nie dogadali się ze Świerszczem. No i zagranie na nosie Legii
I jeszcze naprawdę dobre informacje o Damianie Nawrociku. Wraca błyskowicznie do pełnej dyspozycji i być może dzisiaj okaże się że może już grać. Ponoć nic nie stracił ze swojej techniki i nadal czaruje techniką. Oby to był jego sezon(_)>
Nigdy się nie poddawaj!!!
Browar "Pyrlandia" Poznań - albeertos & kiler
Lech jest tam gdzie jego wiara
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!Comment
-
Trochę historii
Kasperczak: Gadocha by się ze mną podzielił...
Przed meczem Polska – Włochy w 1974 roku piłkarze z Argentyny zrobili zrzutkę, aby zachęcić biało-zerwonych do pokonania Italii. Kasa (podobno 25 tys. USD) zaginęła, podejrzanym o jej wzięcie jest Robert Gadocha... – czytamy w „SuperExpressie”.
W spotkaniu z Włochami jeden z lepszych meczów w kadrze rozegrał obecny trener Wisły Henryk Kasperczak.
Bohater tamtego spotkania nie chce wierzyć, że kolega z boiska mógł zrobić takie świństwo drużynie - wziąć "motywacyjne" od piłkarzy z Ameryki Płd. i nie podzielić się z innymi. - Nic o tym nie wiem - odpowiada wymijająco. - Gdyby Robert dostał jakieś pieniądze, toby się ze mną podzielił - próbuje całą sytuację obrócić w żart Henryk Kasperczak. - Ja nic o tym nie wiem.
Więcej w "SuperExpressie"Nie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)Comment
-
Temat powraca co kilka lat, jak bumerang... Zresztą sprawa uległa już przedawnieniuWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawetComment
-
Carramba! że zacytuję Szpiega z Krainy DeszczowcówNie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)Comment
Comment