a więc zapraszam do typowania - w tym temacie albo z czasem wydzielimy odrębny
przy piwie o piłce kopanej
Collapse
X
-
-
Pogoniarz napisał(a)
Robox się pewnie wkurza
ps. dziennikarz serwisu sportowego TVN 24 wczoraj odkrywczo stwierdził, że Cracovia juz przed lubelską publicznością w tym roku przegrała - ręce opadają, że im jeszcze za to płacą; podobnie kiedyś Super Express napisał, że mistrza Polski w boksie amatorskim po raz wtóry wywalczył Hetman ZamośćKoniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!
...druga liga ruszyła jak z kopyta... po 45 minutach w Ostrowcu już 4 gole (KSZO-Mława 2-2)...
Z racji mojego pochodzenia prosiłbym o niewymienianie nazwy drużyny, która istnieje tylko dlatego, że została mnie odebrana CERAJeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci sięComment
-
[QUOTE]peter007 napisał(a)
Piecia napisał(a)
...druga liga ruszyła jak z kopyta... po 45 minutach w Ostrowcu już 4 gole (KSZO-Mława 2-2)...
Z racji mojego pochodzenia prosiłbym o niewymienianie nazwy drużyny, która istnieje tylko dlatego, że została mnie odebrana CERA
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
Pogoniarz napisał(a)
Współczuję!Wiem co czują kibice PiotrcoviiJeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci sięComment
-
Bardzo optymistyczną wypowiedzią dotyczącą konfrontacji Wisła-Real wykazał się aktor Jan Nowicki: "Wygramy, na pewno wygramy, nie ma innego wyjścia. Przestańmy już liczyć na to, że będziemy trafiać tylko na słabe drużyny podczas losowania. Skończmy z tym dziadostwem, a zacznijmy wygrywać z najlepszymi. Przeskoczyć Real to byłoby coś. To byłby skok do Europy. W końcu gwiazdy Realu nie błyszczą już tak bardzo, Zidane na przykład powłóczy nogami, jak widać to było podczas mistrzostw Europy. A swoją drogą Wisła miała cholernego pecha podczas losowania."
Żeby jeszcze Wiślacy w to uwierzyli to może ta wiara poniesie ich do zwycięstwa. Wypiję za to.Jeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci sięComment
Comment