O ile nie trafi na Real przechodzący do PUEFA z 3. miejsca w grupie LM...
przy piwie o piłce kopanej
Collapse
X
-
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet -
Jako kibicowi Legii wstyd mi za piłkarzy
Wynik mizerny. TYLKO 1:0 a mimo to kilkanaście razy lepszy od gry.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
To jednak Legia wygrała mecz był tak porywający, że zasnąłem. No ta nowa potęga w naszej lidze ma szczęście, że na Gruzinów trafiła bo z taką grą przeciwko Realowi powtórzyła by wynik Wisły z pierwszego meczu ale na odwrót"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.Comment
-
biermann napisał(a)
To jednak Legia wygrała mecz był tak porywający, że zasnąłem. No ta nowa potęga w naszej lidze ma szczęście, że na Gruzinów trafiła bo z taką grą przeciwko Realowi powtórzyła by wynik Wisły z pierwszego meczu ale na odwrótWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
biermann napisał(a)
Dla dobrego wizerunku polskich drużyn w przyszłorocznych pucharach lepsze będzie jak puchar Polski zdobędzie Legia a nie Lech, co pozwoli Groclinowi załapac sie do pucharów. No chyba, że zdaży się cud i Groclin będzie w pierwszej trójce, wtedy na sukcesie Legii mi nie zależy, choc wiem, że ewentulana przygoda Lecha w pucharach może się skończyć na rundzie wstępnej"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.Comment
-
Delikatnie mówiąc ten dzień był fatalny dla całej polskiej piłki. Chyba najlepiej z exportowych drużyn zagrała Amica , ale przy tylu sytuacjach z grającymi biernie węgrami wynik powinien być naprawde wysoki... ale . Legia co prawda wygrała ale tak słabego meczu nie widziałem od dawna (a pojawiam sie nawet na polskiej 3 lidze)chyba nawet Izolator Boguchwała poradziłby sobie lepiej z dream teamem z gruzji. O meczu Lecha powiem tylko tyle że jest mi żal , moja drużyna zagrała fatalnie i mimo że wylosowaliśmy najgorzej z Polskich ekip to i tak nie ma usprawiedliwienia dla takiej gry. Licze tylko na to że za 2 tygodnie nasze kluby sie zrechabilituja i że wszystkie trzy zobaczymy w kolejnej rundzie , nie wyobrażam sobie żeby było inaczej , bo chyba już wiele gorzej być nie może....Comment
-
Miałem silne postanowienie, że obejrzę sobie trzy mecze...
Przy Legii, po pierwszych dziesięciu minutach usnąłem, tak było ciekawie. W dobrym momęcie się przewracałem na drugi bok, bo oko mi sie otworzyło i akurat zobaczyłem bramkę. I to właściwie tyle...
Przy Amice byłem tylko chwilkę, bo generalnie kursowałem po Usrynowie, ale też widziałem bramkę. Ten mecz był chyba ciut lepszy, ale małe ciut.
Przy Lechu widziałem pokaźny fragment pierwszej połowy. Bramki nie widziałem. Mimo dziadowskiego rezultatu, to Lech był chyba najbradziej do oglądania.
Ogólnie rzecz biorąc, to żenada.
Lubię kiedy się zieleni
Lubię jak się piwo pieni...
...najlepiej z Browaru Szlacheckiego!Comment
-
Wujcio_Shaggy napisał(a)
O ile nie trafi na Real przechodzący do PUEFA z 3. miejsca w grupie LM...Lepiej milcząc uchodzić za idiotę, niż odzywając się rozwiać wszelkie wątpliwości.
------------------------------------------------------------------
Jasne czy ciemne? Jasne, że ciemne!Comment
-
Ja tam wcale się nie dziwię, że Lech tak wypadł. Przeciez granie z Czeczenami w Moskwie to jakby grać w piłkę na polu minowymLepiej milcząc uchodzić za idiotę, niż odzywając się rozwiać wszelkie wątpliwości.
------------------------------------------------------------------
Jasne czy ciemne? Jasne, że ciemne!Comment
-
Wczoraj rezerwy Pogoni pokonały rezerwy Lecha 4:1 w III lidze W piątek będzie poprawka,ale pierwszych zespołów
Piecia rzucał wczoraj tym i owym jak Aferzanka pokonała Jagę 2:1 strzelając gola w 86 minucie-oczywiście z karnegoLast edited by Pogoniarz; 2004-08-15, 08:34.
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
Comment