Wczoraj rezerwy Pogoni pokonały rezerwy Lecha 4:1 w III lidze
I to jest najlepszy dowód na to , ze Lech nie ma ławki rezerwowych. Gramy non stop 16-18 zawodnikami , w sytuacji gdy 3-4 łapie kontuzje robi sie cieżko. Dlatego grając tak wązkim składem trudno walczyc w trzech rozgrywkach naraz.Dlatego tez coraz częściej sie zastanawiam czy te puchary europejskie to faktycznie taki dar od boga .... Bo jak gra rezerwa każdy widzi. W podobny sposób przejechali sie na swojej krótkiej ławce GKS , czy kiedys Pogoń
ps.Ale nie licz Pogoniarz na powtorke w 1 lidze
Dałem już sobie spokój i oglądnę chyba Czechów z Grekami. Szkoda bo początek był ciekawy ale jak zwykle rozgrywanie w środku pola to dla naszych nie zgłębiona umiejętność. Ale co tam w końcu i tak jesteśmy najlepsi a to tylko zasłona dymna
Jak to dobrze,że to już koniec meczu-uff!Dramatycznie beznadziejny mecz i jeszcze grany na stojąco.Tragedia
Jak zwykle na polskich stadionach zamiast dopingu-stado łosiów.Zakazać wnosić trąbek na stadion!
Oj czepiasz się tych trąbek. Potrąbić każdy może, trochę lepiej lub trochę gorzej
A mecz, to... z Anglią w poważnym meczu będzie piątka jak nic. Chyba, że stanie się cud.
To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Olałem sobie kopaczy, koncentrując się na ateńskich arenach. Oglądałem w sumie może z 5 minut meczu, przy stanie 1-3... I znów przełączyłem na olimpiadę, przeświadczony, że jeszcze jedną bramę nasze "orły" dostaną. Zaskoczyli mnie - dostali jeszcze dwie.
Jedyna nadzieja w tym, że Anglicy padną ze śmiechu, inaczej skończy się na tradycyjnym 0-3...
Gdyby naś nasi kopacze grali jak siatkarze, to - oczywiście - synów dumnego Albionu pokonaliby w cuglach, ale polegliby z Irlandczykami
A jak reprezentacja ma wygrywać jak Janasz uporem maniaka promuje zawodników którzy w klubach głównie ławę grzeją.
Tak się zastanawiam czy on przypadkiem nie trenuje z nimi tego grzania ławy, tak a propos tej działki co sobie ją za 20 gr kupił
PS. jescze mały cytat:
Trenerowi Pawłowi Janasowi zależało w tym spotkaniu przede wszystkim na zgraniu drużyny. Konfrontacja z tak silnym partnerem miała być odpowiedzią na pytanie, w jakiej dyspozycji są polscy reprezentanci przed wrześniowymi meczami eliminacyjnymi MŚ z Irlandią Płn. i Anglią.
Lepiej milcząc uchodzić za idiotę, niż odzywając się rozwiać wszelkie wątpliwości.
------------------------------------------------------------------
Jasne czy ciemne? Jasne, że ciemne!
Comment