W szmacie alias Przegląd Parasportowy napisali, że 6.09.2004 o 20:00 przestało istnieć RTS Widzew Łódź.
przy piwie o piłce kopanej
Collapse
X
-
Mam już dwa powody,by drzeć ryja non stop przed ekranem podczas meczu z Angolami:
Pierwsze primo-Dario el Szpako jako komentator
Drugie primo-podobno niezliczona ilość trębaczy.
W meczu rozgrywanym wczoraj dyńka mi pękała od tego rykowiska,na doping nie starczało już jak było mozna usłyszeć płuc Na żużlu niech sobie trąbią i tak nic nie słychać podczas biegu,ale na meczu piłkarskim trzeba dać z siebie coś wiecej niż zamienić się w Łosia...(notabene lubię je)
Wierzę dziś w cud.Anglia gra przeciętnie,my słabo,więc...wszystko jest możliwe
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
arcy napisał(a)
Mecz młodzieżówki rozegrano w Rybniku, na stadionie klubu żużlowego. Do niedawna jego trenerem był pan Łoś
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
Jeszcze 3 godzinki i się zacznie.Browar już się chłodzi, kufelki wymyte, okno otwarte i czeka na wylatujący telewizor w razie czego ,może jednak coś im dziś wyjdzie i zagrają wspaniale uniesieni euforią po środowym zwycięstwie. Ze swojej strony mogę jedynie wypić za zwycięstwo!Comment
-
Pogoniarz napisał(a)
Mam już dwa powody,by drzeć ryja non stop przed ekranem podczas meczu z Angolami:
Pierwsze primo-Dario el Szpako jako komentator
Drugie primo-podobno niezliczona ilość trębaczy.
W meczu rozgrywanym wczoraj dyńka mi pękała od tego rykowiska,na doping nie starczało już jak było mozna usłyszeć płuc Na żużlu niech sobie trąbią i tak nic nie słychać podczas biegu,ale na meczu piłkarskim trzeba dać z siebie coś wiecej niż zamienić się w Łosia...(notabene lubię je)
Wierzę dziś w cud.Anglia gra przeciętnie,my słabo,więc...wszystko jest możliwe
Dramat
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
Pogoniarz napisał(a)
Trzecie primo-Na stadionie spikerem ma być Piotr Baranowski( jest spikerem na Pogoni,cenzor tekstów nieprzychylnych Birdowi na oficjalnej stronie i jego wielki bezkrytyczny orędownik )Piotr Baranowski największa to...(jak Paździoch Roman) Polski
Dramat
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
Jakoś mało kto się wypowiada o meczu Polska - Anglia. Szkoda gadać?Nie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)Comment
-
Dla mnie to już się prawie mecz zaczął. Pod oknami ciągną tłumy i wydają straszliwe dźwięki za pomocą trąbek.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
Z myślą o meczu odwiedziłem dziś Browar Zodiak w Kłodawie.
Mecz obejrzą ze mną (we mnie): Relax Pils, Zodiak, Lew Mocne, Mocne Beer. Będę trzymał kciuki za naszych piłkarzy. Może to coś pomoże5450 kapsli z wypitych piw
874 nowe piwa opisałem na forum (w tym 774 z USA).
"Beer is proof that God loves us and wants us to be happy."- Benjamin Franklin
https://sites.google.com/view/latarniknj-galeria/strona-główna
Freedom is the right to tell people what they do not want to hear– George Orwell
https://sites.google.com/view/ety-z-...trona-głównaComment
Comment