nic wczoraj nie oglądałem, ale wyniki całkiem ciekawe. Zwłaszcza, ten Bayeru. Brawa dla Krzynówka!
A dziś nasze orły eksportowe pokażą klasę... mam nadzieję...
Lubię kiedy się zieleni
Lubię jak się piwo pieni...
Krzynówek rozklepał Real, Dudek zatrzymał Monaco, oby tak dalej
Szkoda tylko, że doszło do skandalu w Rzymie. Sędzia Frisk został trafiony w głowę jakimś przedmiotem rzucionym z trybun, po tym jak pokazał czerwoną kartkę dla piłkarza Romy (zresztą słuszną, widziałem skrót).
Ciekawe jakie sankcje dotkną Romę? Kiedyś w Krakowie, mieliśmy podobny przypadek.
No właśnie mnie też interesuje czy będą równi i równiejsi. Na dobrą sprawę Roma powinna zostać wycofana z rogrywek LM. Tylko co wtedy dalej - przyznać wszystkim 3 punkty i za to zapłacić czy w ogóle uznać, że Roma nie grała z Dynamo - wtedy trochę skrzywdzono by ten klub bo według mnie wygrał by z Romą spokojnie (zresztą prowadził) a zwycięstwo dawałoby szansę na awans oraz oczywiście konkret w postaci franków szwajcarskich.
To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Za Onetem: 26 min. - kontra Amiki przynosi wreszcie efekt, strzał Dembińskiego jeszcze odbity, ale dobitka Gregorka z 12 m w lewy róg już ląduje w siatce
piotrsh napisał(a) Za Onetem: 26 min. - kontra Amiki przynosi wreszcie efekt, strzał Dembińskiego jeszcze odbity, ale dobitka Gregorka z 12 m w lewy róg już ląduje w siatce
Przysnąłem na tym meczu z 5 minut ,ale gola widziałem .Grają w pierwszej połowie z porywistym wiatrem i zamiast stosować krótkie podania i oddawać jak najwięcej strzałów, to przerzucają piłkę górą i ta leci 15 metrów od adresata.
Ciekawe co wymyślą w drugiej połowie Poziom meczu -to tak nasza druga liga środek tabeli.
Oj tak, poziom kiepski nawet jak dla mnie, który mam sporą cierpliwość do polskiej piłki. Ilość niecelnych zagrań - nawet po ziemi, pal sześć wiatr - bez przesady na poziomie podwórkowym.
No i skończył się ten mecz wynikiem 1:1,oj żeby Mikulenas nie kropnął w poprzeczkę...grunt,że się mecz skończył. Miałem "farta"przełączyłem na TVN ,a tu bramka dla Gruzinów ,gra Wisły tak samo słaba na razie jak i w Szczecinie,z tą różnicą,że Pogoń grała nieskutecznie i tragicznie w obronie.Ło matko O:2 ale jaja Dynamo gra Wisła śpi
Comment