Cielak ma rację. Mieli wygrać tylko 1:0 a wygrali 2:0. To jest nie w porządku w stosunku do mnie
Lepiej milcząc uchodzić za idiotę, niż odzywając się rozwiać wszelkie wątpliwości.
------------------------------------------------------------------
Jasne czy ciemne? Jasne, że ciemne!
Mam trochę w plecy, bo miałem neta odciętego, to tak na szybkonapiszę, że nasi pucharowicze dali ciała. Nadal uważam, ż powinni dać sobie radę (wszyscy), ale trochę się nasmrodziło
A co do ligi, to Lech ma wyraźnego kaca (tylko po czym?), a Cracovia zaczęła wreszcie wykorzystywać okazje. Oglądałem ich mecz z Górnikiem w zeszłej kolejce. Pasy miały tyle okazji, że można by nimi obdzielić kilka spotkań, a wynik był 0-0...
Lubię kiedy się zieleni
Lubię jak się piwo pieni...
Kolejny słaby mecz Kolejorza , ale w końcu zła passa musi minac tylko kiedy?? Co do kiboli Pasów to dzięki za liczne przybycie , na trybunach fajna atmosfera , dobry wspólny doping i hektolitry piwa przelewające sie przed i po meczu.
Oglądałem mecz Groclin- Zagłębie na Canal+ i do 80 minuty mecz był wyrównany, później gol Kriżanaca, no a trzeci gol w ostatniej minucie był już konsekwencją zbyt otwartej gry Zagłębia, aby wyrównać.
Trwa dobra passa Polonii
Piąte z kolei zwycięstwo.Tym razem popłynęła Odra Opole
Attached Files
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
mialem okazje ogladac na zywo w Glasgow.BILET -19GBP
Swietny mecz swietna atmosfera choc szkoci mieli nie wesole miny.
Nie bede komentowal Meczu PL- ANGLIA -bo ogladalem go razem z Angolami w pubie i troche polewali z kondycji naszych pilkarzy. Bylo mi WSTYD ...
POZDRAWIAM
JANUSZ
Ja cieszę się z punktu zdobytego na Konwiktorskiej ,choć szczena mi opadła gdy już na początku meczu był 0:2 Na szczęście obudzili się. Za tydzień mecz na szczycie z GKS-em.
Comment