A ja chyba się przerzucę na wyścigi ślimaków, jak Wisła będzie tak dalej grać
przy piwie o piłce kopanej
Collapse
X
-
ergie napisał(a)
A ja chyba się przerzucę na wyścigi ślimaków, jak Wisła będzie tak dalej grać
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
Cielaczku ja tam nie jestem ortodoksem, a poza tym tak naprawdę to moje serce jest przy Puszczy NiepołomiceLepiej milcząc uchodzić za idiotę, niż odzywając się rozwiać wszelkie wątpliwości.
------------------------------------------------------------------
Jasne czy ciemne? Jasne, że ciemne!Comment
-
Jedni się cieszą z remisu na Konwiktorskiej, a inni wręcz przeciwnie
Polonia zagrała niezły mecz (oczywiście pomijając obronę, chłopaki chyba spali). Grali ładnie, do przodu, z zębem i w ogóle fajnie. Szybko zdobyte dwie bramki chyba im zaszkodziły - zabrakło zimnej krwi. Jak można, prowadząc po 10 minutach 2-0, zremisować mecz? Trzy gole "z niczego", stracone po stałych fragmentach gry - żenada. Do tego jeszcze dochodzi kilka niewykorzystanych sytuacji bramkowych...
Nic dziwnego, że wynik był taki, jaki był.
Ostra (momentami zbyt ostra) walka trwała przez całe 90 minut; sędzia Fujarczyk, niestety, zupełnie nie panował nad emocjami piłkarzy, nie studził temperamentu faulujących, za to dał żółtą kartkę Udareviciowi, ponieważ ten zdjął koszulkę, manifestując radość ze zdobycia bramki
A już jutro kolejne emocje - mecz Pucharu Polski z Koroną Kielce, rewelacyjnym beniaminkiem drugiej ligi.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawetComment
-
Podobnego wyczyny dokonał Ruch Chorzów, po kwadransie było 2:0, a na koniec 3:3 Ostatnie wudarzenia na Cichej dają odrobinę nadziei, ale bez konkretnych sponsorów i znacznych zmian w kadrze, o ekstraklasie można zapomnieć. To mnie mocno smuci.
Cieszy mnie natomiast, że młoda drużyna Bałtyku Gdynia coraz lepiej sobie radzi w IV lidze. W minionej kolejce wygrała 4 raz z rzędu, tym razem z KP Sopot. I tylko na wspomnienie, że nie tak dawno była to jedna z silniejszych ekip II ligi, z realną szaną walki o awans, łza się w oku kręciComment
-
Wujcio_Shaggy napisał(a)
Jak można, prowadząc po 10 minutach 2-0, zremisować mecz?
...
dał żółtą kartkę Udareviciowi, ponieważ ten zdjął koszulkę, manifestując radość ze zdobycia bramki
Niestety, głupi zwyczaj dawania żółtej za zdjęcie koszulki po strzeleniu bramki jest od niedawna znowu oficjalnym przepisem FIFA.Comment
-
Wujcio_Shaggy napisał(a)
Jedni się cieszą z remisu na Konwiktorskiej, a inni wręcz przeciwnie
Polonia zagrała niezły mecz (oczywiście pomijając obronę, chłopaki chyba spali). Grali ładnie, do przodu, z zębem i w ogóle fajnie. Szybko zdobyte dwie bramki chyba im zaszkodziły - zabrakło zimnej krwi. Jak można, prowadząc po 10 minutach 2-0, zremisować mecz?
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
O tym to ja też wiem. Możnaby przyczepić się do sędziego, że za mało doliczył, bo przerw w grze było od wała, ale zostawmy już tego pana.
Polonia miała szansę ten mecz wygrać, przez te 90 minut stworzyła sporo dogodnych okazji, ale nie potrafiła utrzymać przewagi, ani tych szans wykorzystać i nad tym ubolewam.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawetComment
-
Ide do pubu obejrzec 100 mecz Dudka w barwach Liverpoolu z odwiecznym rywalem Man. U. Trzymajmy kciuki i zdrowie DudziaLepszy jabol pod okapem
niż GŻ, CP i KP !
Kompania Piwowarska obcięła Żubrowi rogi i jaja.
Wspieraj swój Browar - zostań Premium-Użytkownikiem!
Moja pierwsza literka to małe L a nie duże I :)Comment
-
Z knajpy wlasnie wrocilem, pierwsza polowa bardzo jednostronna, dobrze ze tylko 1:0 dla MU, niezle bronil Dudek, przy glowce Silvestre'a bez szans. Potem fuksiarskie wyrownanie - swojak O'Shea i pozniej chwila przewagi Liverpoolu, byloby sam na sam ale zagwizdany wydumany spalony, potem protesty po rece w polu karnym Ferdinanda (dla mnie taka na pograniczu nastrzelonej, a jak jest na pograniczu na Old Trafford to sedzia zawsze zagwizdze dla MU ). Na koncu druga glowka Silvestre'a z bliska po rogu i po sprawie. Szkoda przegranej ale wynik jest odbiciem gry.Last edited by lzkamil; 2004-09-20, 22:26.Lepszy jabol pod okapem
niż GŻ, CP i KP !
Kompania Piwowarska obcięła Żubrowi rogi i jaja.
Wspieraj swój Browar - zostań Premium-Użytkownikiem!
Moja pierwsza literka to małe L a nie duże I :)Comment
-
Znów mam opóźnienie...
Najpierw króciutko o lidze. Polonia zremisowała wygrany mecz, ale tak to jest, jak wszyscy chcą strzelać bramki, a obrony nie ma. Frajerstwo czystej wody. No i Wisła straciła punkty i to akurat w tym meczu, w którym mogłaby nie tracić...
A teraz o pucharze. Właśnie wróciłem z Konwiktorskiej... zmarzłem...
Polonia miała masę okazji i strzeliła jedną bramkę (jakąś dziwną ). Nie miała natomiast obrony. Bznadziejnie zagrał Kluzek i Stokowiec. Kiepsko Gołaszewski i Szymanek. Po za tym, już samo ustawienie i brak kilku zawodników świadczy o tym, jak ulgowo potraktowano ten mecz . W związku z powyższym Korona strzeliła trzy bramki i zasłużenie wygrała. Warto jeszcze wspomnieć, że kibiców nie przyszło może za wielu, ale atmosfera była super. Zaprzyjaźnieni Kielczanie usiedli na Kamiennej i było wiele radości.
Lubię kiedy się zieleni
Lubię jak się piwo pieni...
...najlepiej z Browaru Szlacheckiego!Comment
Comment