Różnice między I ligą polską a okręgówką są prawie niezauważalne
przy piwie o piłce kopanej
Collapse
X
-
Tak patrzę i se myślę , że powinno rozwiązać się ligę, rozpędzić tych łapserdaków na cztery wiatry i powinni mieć dożywotni zakaz zarabiania w jakikolwiek sposób poprzez piłkę a jako nawiązkę dożywotni zakaz spożywania piwa.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
Ahumba napisał(a)
dożywotni zakaz spożywania piwa.5450 kapsli z wypitych piw
874 nowe piwa opisałem na forum (w tym 774 z USA).
"Beer is proof that God loves us and wants us to be happy."- Benjamin Franklin
https://sites.google.com/view/latarniknj-galeria/strona-główna
Freedom is the right to tell people what they do not want to hear– George Orwell
https://sites.google.com/view/ety-z-...trona-głównaComment
-
żąleną napisał(a)
Można osiągnąć sukces na miarę swoich możliwości lub swojego statusu.
I właśnie od takiego myślenia polskie zespoły odnoszą takie "sukcesy" jakie odnoszą.
Idąc dalej "miarą możliwości" polskich zespołów powinno się przyjąć podwórkową zasadę "3 rogi = karny". Może wówczas mielibyśmy nie tylko emocje.Comment
-
Zythum piszesz mi,że Widzew osiagnął wielki sukces w europejskiej piłce bo grał w półfinałach-ok(chociaż to nie jest żaden sukces.No chyba,że na polską miarę).A czy te 9:0 z Eintrachtem to też wielki sukces?
Jeżeli Widzew osiągnął tyle co Polonia to ogłoszę tłustym drukiem,że Widzew jest najlepszym klubem.I przeproszęże źle o nim napisałem.A narazie dalej twierdzę,że nic wielkiego nie osiągneli na arenie europejskiej.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
Wczorajszy dzień, to jedna wielka tragedia... albo może farsa? Amica niewiele tylko pociesza. Za to zaczyna się zaraz nowa kolejka w naszej lidze i może trochę ciekawiej będzie.
Na pierwszy plan wysuwają się derby Cracowa i mecz Lech -Legia (choć ten, to chyba tylko podtekstami).
Moja Polonia gra z Zagłębiem i mam nadzieję, że trochę podreperuje swoje notowania, bo ostatnio jakby troszkę spadły
Lubię kiedy się zieleni
Lubię jak się piwo pieni...
...najlepiej z Browaru Szlacheckiego!Comment
-
To nie wstyd tylko taka jest rezczywistość. Pokazano nam gdzie jest nasze miejsce w europejsiej piłce - na szarym końcu. Słaba liga, słabe kluby, słabi piłkarze z przekonaniem, że są wielkimi gwiazdami oraz co najważniejsze beznadziejni działacze i właścicele klubów.
Jak to wszytko sie nie zmieni to własnie takie beda wyniki naszych drużyn. Szkoda tylko naszych nerów
A tak na marginesie to swego czasu grałem w A-klasie i nawet na tam tym poziomie były przekrętyPiwo czyni każdą czynność przyjemniejsząComment
-
A ja się tam z tych wyników ucieszyłem. Polską piłkę może uratować tylko kompletna klęska, która doprowadzi do rewulucji. Choć obawiam się, że efekt rewolucji będzie taki.
Końcowa tabela I ligi:
1. Kolporter Kielce
2. Kujawiak Włocławek.
3. Pogoń/ŁKS RzgówComment
-
Niestety obowawiam się, że te kluby niczego nie zmienią, to taki chwilowy przypływ gotówki. Moim zdaniem nic się nic zmieni dopóki właściciele nie zrozumieją, że futbol to inwestycja na lata. Nie wystarczy kupic kilku dobrych zawodników na jakieś zadupie (bez urazy)zatrudnić trenera i zaraz zawojować Europę. Trzeba zacząć systematycznie od podstaw - szkolenia młodzierzy. Na przykład taki Ajax wyszkoli i dobrze spzreda a pomimo to raz zawsze w czubie.
Ufff... ale się napisałemPiwo czyni każdą czynność przyjemniejsząComment
-
pieczarek napisał(a)
Bla, bla, bla.
I właśnie od takiego myślenia polskie zespoły odnoszą takie "sukcesy" jakie odnoszą.
Idąc dalej "miarą możliwości" polskich zespołów powinno się przyjąć podwórkową zasadę "3 rogi = karny". Może wówczas mielibyśmy nie tylko emocje.
No i przestalibyście panowie aż tak biadolić. Legia w pierwszej połowie zagrała dobry mecz, miała kilka świetnych sytuacji. Dopiero w drugiej nie dało się już tego oglądać.Last edited by żąleną; 2004-10-01, 14:35.Comment
-
żąleną napisał(a)
No i przestalibyście panowie aż tak biadolić. Legia w pierwszej połowie zagrała dobry mecz, miała kilka świetnych sytuacji. Dopiero w drugiej nie dało się już tego oglądać.Piwo czyni każdą czynność przyjemniejsząComment
-
Myślę, że mają ten sam problem, co Wisła. Za mało młodej krwi. Kto najwięcej zasuwał na boisku? Młodziaki, które weszły na końcówkę. Wyjadacze nawet jak ich wpuścić tylko kwadrans gry to i tak nie dają z siebie wszystkiego. Widać to wyraźnie w porównaniu z młodymi.Comment
-
żąleną napisał(a)
Myślę, że mają ten sam problem, co Wisła. Za mało młodej krwi. Kto najwięcej zasuwał na boisku? Młodziaki, które weszły na końcówkę. Wyjadacze nawet jak ich wpuścić tylko kwadrans gry to i tak nie dają z siebie wszystkiego. Widać to wyraźnie w porównaniu z młodymi.
Nie dziwne,że młodzi dają nóżkę za granicę i potem niestety znikają na zawsze.Lepiej siedzieć na ławie na zachodzie za lepszą kasę niż u nas-proste.DramatLast edited by Pogoniarz; 2004-10-01, 15:19.
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
Comment