2 : 1 BRAVO
przy piwie o piłce kopanej
Collapse
X
-
-
-
-
-
Fakt tej drugiej straconej bramki szkoda bo końcówke mieliśmy naprawdę całkiem niezłą. Jednak w pierwszej połowie oprócz początku nasi piłkarze sprawowali sie kiepsko.
PS: I tak najlepszy był Darek S. ze swoim "Gol!Gol!Gol!Gol!" po kolejnych bramkach oraz wymową nazwiska Savage (dopiero w drugiej połowie zorientowałem się, że nie jest to naturalizowany Serb lub Chorwat o nazwisku Savič ).pozdrawiam
www.BrowaryMazowsza.pl - kompendium wiedzy o piwowarstwie ziemi mazowieckiejComment
-
grzeber napisał(a)
PS: I tak najlepszy był Darek S. ze swoim "Gol!Gol!Gol!Gol!" po kolejnych bramkach oraz wymową nazwiska Savage (dopiero w drugiej połowie zorientowałem się, że nie jest to naturalizowany Serb lub Chorwat o nazwisku Savič ).
Wraz z Krzysiem nie rozumiem, jak oni wygrywają. Ale cieszę się jak cholera! W drugiej połowie chłopaki NIC nie grali i walnęli 3 bramki. I to jakie... Szacunek dla Frankowskiego, Żurawskiego i Krzynówka. Za Engela bramki wynikały bardziej z gry zespołu niż indywidualnych umiejętności, teraz organizacja gry jest kiepska, ale bramki padają piękne.
PS Oglądałem mecz z odtworzenia. I co? I 15 sekund przed wyjściem z autobusu oczywiście posłyszałem rozmowę jakichś kolesi wracającyh z wspólnego oglądania meczu. Zanim zatkałem uszy, dotarło do mnie:
- Zajebisty mecz, tylko ta bramka...
Ludzie, ile ja treści wycisnąłem z każdego słowa tego zdania... Przez większą część meczu myślałem - będzie 1:1. Po bramce Walijczyjków - nie no, nie mogę, przegramy 0:1 przez jakąś kretyńską bramkę. 1:1 - remis! też dobrze. 2:1 i 3:1 - 'ta bramka' oznaczała dla mnie gol po błędzie Rząsy. 3:2 - ...Comment
-
No proszę, gra taka sobie, ale wynik cieszy i to ogromnie! Z niczego 3 piękne gole. Pan Darek sobie pokrzyczał zupełnie, jakbyśmy Brazylię ograli. No i Savage czerwonej nie dostał (chyba nie miał swojego dnia ).
A my się cieszmy.
Lubię kiedy się zieleni
Lubię jak się piwo pieni...
...najlepiej z Browaru Szlacheckiego!Comment
-
Jeśli w takim stylu wygrają wszystkie pozostałe mecze, to ja nie mam nic przeciwko temu, żeby wyszli z grupy z 1 miejsca.
Brawo za wynik5450 kapsli z wypitych piw
874 nowe piwa opisałem na forum (w tym 774 z USA).
"Beer is proof that God loves us and wants us to be happy."- Benjamin Franklin
https://sites.google.com/view/latarniknj-galeria/strona-główna
Freedom is the right to tell people what they do not want to hear– George Orwell
https://sites.google.com/view/ety-z-...trona-głównaComment
-
Do 70 minuty nasi nie grali nic. Dopiero wejście Franka i jego gol obudziły w nich ducha walki. Potem świetne bramki Żurawskiego i Krzynówka. Po raz drugi Polacy w Walii potrafili się podnieść przegrywając 0:1. Te 2 ostatnie zwycięstwa dają jakąś nadzieję na awans (nawet z 2 miejsca), remis Austriaków z Irlandią Płn., to wynik dla nas idealny.
Co do Walijczyków, to w pamięci zostało mi dwóch: Savage, bo grał bardzo brutalnie i powinien wylecieć z boiska, i Bellamy, bo rzucał "fakami" na prawo i lewo.Last edited by Pinio74; 2004-10-14, 07:01.BIRRARE HUMANUM ESTComment
-
Frankowski swoimi występami w naszej reprezentacji coraz bardziej przypomina mi niejakiego Solskjera (nie jestem pewien pisowni)z MU, taki 100% rezerwowy.Comment
Comment