kalifat napisał(a)
To jest o piłce kopanej czy o kopaniu bez piłki, bo trudno się zorientować.
Swoją drogą zgadzam się z tym, żeby ci FANATYCZNI kibice dostali pały w ręce i przez 90 minut lali się na boisku. Po dwóch takich meczach byłby spokój.
Bo nie można wiązać fanatyzmu z chuligaństwem. Chuligaństwu boiskowemu stanowcze NIE !!!
Co z tego, że większość chuliganów (kibiców ???) twierdzi, że to sposób na życie. Ale to ICH sposób, a nie mój i nie mam zamiaru brać udziału w takim życiu. Niech bawią się w swojej piaskownicy.
Aha. I niech nie nazywają się kibicami, bo to nie ta 'półka'.
Jakoś nikt nie pisze o wczorajszej kopaninie w Turynie
To jest o piłce kopanej czy o kopaniu bez piłki, bo trudno się zorientować.
Swoją drogą zgadzam się z tym, żeby ci FANATYCZNI kibice dostali pały w ręce i przez 90 minut lali się na boisku. Po dwóch takich meczach byłby spokój.
Bo nie można wiązać fanatyzmu z chuligaństwem. Chuligaństwu boiskowemu stanowcze NIE !!!
Co z tego, że większość chuliganów (kibiców ???) twierdzi, że to sposób na życie. Ale to ICH sposób, a nie mój i nie mam zamiaru brać udziału w takim życiu. Niech bawią się w swojej piaskownicy.
Aha. I niech nie nazywają się kibicami, bo to nie ta 'półka'.
Jakoś nikt nie pisze o wczorajszej kopaninie w Turynie
Co do sposobu na życie to nikt ci nie karze brac w tym udziału."Chuliganem"staje się z wyboru,więc nic ci chyba nie grozi.
I nie pisz,że to nie są kibice,bo nikt nie robi więcej dla swojego klubu niz oni.Mimo tej otoczki zwiazanej z ich kibicowaniem.
Comment