Bydłem nazwałem kibiców piłki nożnej
przy piwie o piłce kopanej
Collapse
X
-
-
Szarpik, dokonałeś prymitywnej manipulacji. Dziwię się, że na forum, wśród ludzi przynajmniej średnio inteligentnych, stosujesz takie chwyty rodem z "Trybuny" czy "Gazety Wybiórczej".
Zacytowałeś tylko początek zdania Krzysia. No chyba, że jesteś właśnie tą częścią społeczności kibiców, z którą Krzysiu ma zawodowo do czynienia.Comment
-
Dobra , przyznaje że to było troche złosliwe , ale nie lubie jak ktoś nazywa bydłem członków grupy do której sie zaliczam , a to co robi Krysiu to jest generalizowanie.
w kazdym razie nie miałem zamiaru nikogo urazic, więc z mojej strony na zgode bo nie mam zamiaru dłużej sie o to kłócic , poniewaz jak widze ta sprawa nas dzieli i nikt nikogo napewno nie przekona tyle ode mnie.Comment
-
Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
Legia zagrała fatalny mecz, nie wiem co wyprawa Gawara z Zielakiem. Dobrze, że przynajmniej Boruc gra w Legii bo inaczej był by pogrom. Może go do Ajaxu wezmą skoro ich pierwszy bramkarz złamał nogę. Szala powinien sobie poszukać nowego klubu gdzieś w 3 lidze bo ekstraklasa to dla niego zdecydowanie za wysokie progi.Comment
-
Pogoń grała słabiutko.Tylko dzięki Krzyśkowi Pilarzowi wygraliśmy ten mecz.Amica powinna ten mecz wygrać i to byłby zasłużony wynik.Sędziowie niestety słabiutcy doprawdy .Ze trzy kartki dla piłkarzy Amiki i dwie dla Portowców jak nic.Zwycięstwo cieszy,gra ło matko
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
Polonia po porażce ze Śląskiem Wrocław pokonali wczoraj TOR Dobrzeń Wielki.Co ciekawe Śląsk nie sprostał TOR'owi.
Do Bytomia zawitała 18 osobowa grupa kibiców z Dobrzenia!!Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
Polonia wywalczyła kolejne trzy punkty, co mnie niezmiernie cieszy. O pierwszej połowie w zasadzie możnaby zapomnieć - lekka przewaga Odry, kilka dlań sytuacji z niesłusznym rzutem karnym na czele (tzn. sam karny był jak najbardziej słuszny, ale wcześniej zawodnik Odry faulował Polonistę). Szczęściem Rocki karnego nie wykorzystał, acz nie wyglądało to na stary sentyment do "Czarnych Koszul"...
"Po przerwie zobaczyliśmy inną Polonię" - jak powiedziałby komentator. Poloniści opanowali środek boiska; rozgorzała twarda walka (bilans - 9 żółtych kartek i 2 czerwone dla Wodzisławian za boiskowe chamstwo). Darek Dźwigała wreszcie spożytkował stały fragment gry, napastnicy - tradycyjnie - nie umieli wykorzystać kilku dogodnych okazji.
...a w piątek derby: przydałby się mały rewanż za poprzedni pojedynekWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawetComment
-
Ciekawe jak chłopaki się pozbierali po meczu z Odrą, bo kopanina była okropna. Kości trzeszczały, kartki się sypały, a sędzia aż się zapluł od gwizdania. Na Konwiktorskiej często jest ostro, ale takiego polowania na gnaty (z obu stron) dawno nie widziałem.
Lubię kiedy się zieleni
Lubię jak się piwo pieni...
...najlepiej z Browaru Szlacheckiego!Comment
-
Już za chwileczkę już za momencik najważniejsze futbolowe wydarzenie jeszcze wiosny. Derby Łodzi - i ja wiem kto wygraTo inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.Comment
Comment