CRACOVIAcy pokazali!!! A zwłaszcza Bania strzelając 3 gole.
A za tydzień jedziemy do Pogoniarzowa dokopać Pogoni!!!, a bracia z LECHA jadą do nas dokopać Wiśle.
Jeszcze raz - czy napisałem nieprawdę, że derby to wyścigi konne?
W temacie - Sparta Świdnica wygrała wczoraj 2 : 1 z liderem IV ligi Gawinem Królewska Wola - i to na boisku rywala. Chłopaki będą pić chyba ze trzy dni.
Ostatnia zmiana dokonana przez Krzysiu; 2004-11-07, 06:41.
cielak napisał(a) CRACOVIAcy pokazali!!! A zwłaszcza Bania strzelając 3 gole.
A za tydzień jedziemy do Pogoniarzowa dokopać Pogoni!!!, a bracia z LECHA jadą do nas dokopać Wiśle.
Co do sfery kibicowskiej to tylko mecze Widzewa z Legią mogą się porównywać do tego co dzieje się na meczach Widzew - ŁKS. Po prostu to jest coś niesamowitego, nie do opisania. Dla takich chwil naprawdę warto sprzedać duszę diabłu i powiedzieć - trwaj chwilo jesteś PIĘKNA.
Oj zapomniałeś o meczach Lechia -Arka i Wisła -Cracovia.Tam też jest przeogromne ciśnienie.
Mecz Zagłębia z Pogonią zakończony remisem 2:2, miał podobny scenariusz, jak ostatni mecz zeszłorocznych rozgrywek drugoligowych. Znów Zagłębie dało se wydrzeć zwycięstwo w ostatnich sekundach .
Pogoniarz, tym razem na mecz nie dotarłem.
Cos w tej kolejce same remisy 2-2 , Lech też niestety nie dał raady dowieźć zwycieztwa do końca mimo prowadzenia 2-0 , szkoda.. Ale mimo wszystko cieszyć może że wreszcie zagrali z zacięciem i ambicją , chyba jednak rozmowa z piłkarzami pomogła.
Krzysiu napisał(a) Czemu tak uważasz? Czy napisałem nieprawdę?
Bynajmniej, nic takiego Ci nie zarzucam. To jest prawda, tyle że nie cała - bo to nie tylko konna gonitwa, ale i mecz. To, że nasi kopacze grają przez przeszkody to też św. Prawda, ale akurat derby to gonitwa bez przeszkód...
Po meczu w Lubinie Antoni Ptak bardzo się zdenerwował i zapowiedział czystki.W prasie też skomentowano występ Portowców bardzo krytycznie.Cóż nie pierwszy to taki występ...ktoś jednak polecał ,kupował...Może wzorem kibiców innych drużyn pójść na trening i porozmawiać...
40 chłopaków na mecz z Zagłębiem nie weszło brak czipów Brawa dla policji za pacyfikację kiboli Gwardii Koszalin Wyładowali się.W domciu już dla Żon pewnie byli kochani.Bicie i kopanie leżacych, za to tylko ,że chcieli obejrzeć mecz.Zakazy stadionowe,grzywny,poniżanie.Odreagowali.Stróże prawa-kpina.
Brawa dla policji za pacyfikację kiboli Gwardii Koszalin Wyładowali się.W domciu już dla Żon pewnie byli kochani.Bicie i kopanie leżacych, za to tylko ,że chcieli obejrzeć mecz.Zakazy stadionowe,grzywny,poniżanie.Odreagowali.Stróże prawa-kpina.
A to Polska właśnie... Ja już przywykłem ze w tym kraju ludzi którzy jeżdżą za swa ukochaną drużyną traktuje sie jak bandytów
No co wy?Przecież zaraz się odezwą głosy,że policja dobrze zrobiła.Bo takich tylko tak trzeba traktować.
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
kiszot napisał(a) No co wy?Przecież zaraz się odezwą głosy,że policja dobrze zrobiła.Bo takich tylko tak trzeba traktować.
Zawsze się znajdą oszołomy i pieniacze albo tacy co przechodzą kryzys wieku średniego.
Czymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
Epikur z Samos.
A Ty pewnie sporo jeździłeś na mecze i wiesz jak się zachowują kibice jak i policjanci.
Oczywiście kibice nie są aniołkami ale polocja też ma swoje za kołnierzem.
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Wciągu lokali przy dworcu w miejscu, gdzie 2-3 lata temu była Pinta Sopot otwarty jest pub Avangarda. 4 nalewaki rotacyjne i trochę piw butelkowych. Przy wejściu wygląda jakby to był pub browaru Cieszyn. Dzisiaj lanego Cieszyna nie było. Zamiast tego można było napić się Pan i Pani, Rowing...
Firmowa knajpka Minipivovaru Jičín znajduje się tuż przy głównym rynku, w jego południowo-zachodnim narożniku, pod łukowymi podcieniami.
Są 2 poziomy. Na dole, od razu przy wejściu po lewej stronie, umieszczono małą przeszkloną chłodnię mieszczącą 3 tanki wyszynkowe, z których...
W Darmstadt działają 3 browary w tym jeden restauracyjny (Ratskeller) w samym centrum na Marktplatz. Pierwotnie tam planowałem rozpocząć piwne zwiedzanie miasta, jednak 22.07.2022 odbywał się jakiś mecz i cały plac był pełen kibiców, a w samej knajpie się nie dało szpilki wcisnąć. Więc...
Piwa z tego browaru są zapewne znane większości bo dostępne również w Polsce, ja też piłem je wielokrotnie. Jednak nigdy nie było okazji zwiedzić zabytkowych wnętrz browaru, a jest to możliwe zasadniczo raz do roku w drugą sobotę września, gdy odbywają się Pivovarské slavnosti. W tym...
Browar odwiedziliśmy 8.08.2023. Obecnie mieści się on w nowej hali w zupełnie przeciwnej lokalizacji niż tam gdzie wizytował Bastion, bo na wschodzie miasta przy Strada Traian Vuia 126. Z centrum miasta można tu dojechać trolejbusem lub wysiąść z pociągu na stacji Cluj-Napoca Est i dojść...
Comment