Każdemu zdarza się słabszy występ. Jacek jeszcze nie raz nas zachwyci.
przy piwie o piłce kopanej
Collapse
X
-
robox napisał(a)
Amica znów się nie popisała i przegrała u siebie pucharowy mecz z AZ Alkmaar 1:3.
Przepaść,po prostu przepaść...
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
Rany, niech mi ktoś jeszcze powie, że futbol w takich miejscach ma sens. 11 bramek straconych w 3 meczach, strzelone 3, po co coś takiego w ogóle gra w piłkę. Ostre słowa ale dawno nie byłem tak zdołowany meczem polskiego klubu (w końcu od meczów Wisły z Płocka i Krakowa mineło trochę czasuTo inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.Comment
-
cielak napisał(a)
I zarząd odwołali!
A tak na marginesie to ponoć ma sprawować tę funkcję społeczniePiwo czyni każdą czynność przyjemniejsząComment
-
żąleną napisał(a)
Szczerze mówiąc nie spodziewałem się takiej słabizny po Amice. Nie oglądałem ich w tym sezonie, może dlatego...
Ponoć to młody zespół, oby wyszła im na zdrowie ta nauka.Piwo czyni każdą czynność przyjemniejsząComment
-
zythum napisał(a)
Rany, niech mi ktoś jeszcze powie, że futbol w takich miejscach ma sens. 11 bramek straconych w 3 meczach, strzelone 3, po co coś takiego w ogóle gra w piłkę. Ostre słowa ale dawno nie byłem tak zdołowany meczem polskiego klubu (w końcu od meczów Wisły z Płocka i Krakowa mineło trochę czasu
A nie wiem czy widzieliście wczoraj reklamę (ja widizałem w TVN), że Przegląd Sportowy i Tempo wypuszczają serię 7 DVD 'Historia Piłki Nożnej'. Czy nie wiecie, kiedy to ma się pojawić? Dziś, jutro czy w przyszłym tygodniu? DVD nie mam, ale chyba czas już kupić, bo tych insertów już tyle mam, że już by się opłacało.bla bla blaComment
-
Ten cały Puchar Polski to jakaś pomyłka. Drużyny grają rezerwowymi składami, albo wcale (Kujawiak). W wyniku losowania powstały grupy, w których o emocje bardzo trudno. Jeżeli można grać co 3 dni, to grajmy jesienią rundę zasadniczą, a na wiosnę play-offy albo z podziałem na dwie grupy - mistrzowską i spadkową.
Chciałem dopisać to do poprzedniego posta, który jest nie na temat, ale nie zdążyłem z edytowaniemComment
Comment