Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bury_wilk
przy piwie o piłce kopanej
Collapse
X
-
W Ciechanowie, bo tam mają zgrupowanie w ramach - niestety - oszczędności...Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawetComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wujcio_ShaggyHmmm, ale kiedyś (30 lat temu znaczy) atmosfera na Śląskim była zupełnie inna (wiem to nie z autopsji, ale m. in. z opowieści Ojca) i przeciwnicy nie lubili grać w tym "kotle czarownic", zaś nasi i owszem. Cóż się więc stało? Podobno trybuny są za daleko od boiska - ale przecież się nie odsunęły?
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wujcio_ShaggyW Ciechanowie, bo tam mają zgrupowanie w ramach - niestety - oszczędności...
Lubię kiedy się zieleni
Lubię jak się piwo pieni...
...najlepiej z Browaru Szlacheckiego!Comment
-
Wisła Płock wygrała pierwszy sparing. 2-1 z Widzewem. Z pozyskanych w przerwie zimowej 4 zawodników z Serbii-Czarnogóry zagrał tylko jeden, bo pozostali załatwiają jeszcze formalności wizowe. Ciekawy jestem jak się zaaklimatyzują w nowym klubie? Może być dobrze, bo dwóch z nich jest z jednego klubu (ZETA Golubovici - 3 miejsce w lidze) i grają razem jako środkowi obrońcy już od dawna.
Poczekamy zobaczymy.BIRRARE HUMANUM ESTComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PogoniarzWczoraj w Szczecinku Pogoń pokonała Dyskobolię 2:0 ,po bramkach Bugaja i Dorosza.Oby taki wynik padł w Szczecinie w lidzeComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dnlPogoniarz, nie żeby przeze mnie przemawiały jakieś animozje, ale trudno chyba myśleć o takim wyniku w lidze, kiedy Dyskobolia będzie "drzeć" każdy punkt w walce o puchary. No a musimy sobie szczerze powiedzieć, że kadrowo stoi o niebo wyżej od Pogoni.
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
Coraz gorzej w GKS Katowice, PZPN zawiesił licencję, co uniemożliwia start w rozgrywkach a co się z tym wiąże spotkania są kwalifikowane jako walkowery na niekorzyść drużyny ukaranej.
GKS ma 14 dni na odwołanie i mam nadzieję, że uda mu się przystąpić do rundy wiosennejComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika roboxCoraz gorzej w GKS Katowice, PZPN zawiesił licencję, co uniemożliwia start w rozgrywkach a co się z tym wiąże spotkania są kwalifikowane jako walkowery na niekorzyść drużyny ukaranej.
GKS ma 14 dni na odwołanie i mam nadzieję, że uda mu się przystąpić do rundy wiosennejLast edited by Pogoniarz; 2005-01-28, 12:11.
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
Od tego roku gminy nie mogą udzielać dotacji na działalność sportową jak dotychczas. Gmina ma obowiązek ogłosić konkurs na wykonanie zadania, będącego zadanie własnym gminy, wynikającym z ustawy o samorządzie gminnym. Prowadzenie zawodowej drużyny piłki nożnej nie jest zadaniem własnym gminy, więc prezydent nie ma się co "kwapić", bo po prostu nie wolno mu dotować klubu. Natomiast klub może startować w konkursie na szkolenie sportowe młodzieży, o ile gmina taki konkurs ogłosi.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KrzysiuOd tego roku gminy nie mogą udzielać dotacji na działalność sportową jak dotychczas. Prowadzenie zawodowej drużyny piłki nożnej nie jest zadaniem własnym gminy, więc prezydent nie ma się co "kwapić", bo po prostu nie wolno mu dotować klubu.Comment
-
mam nadzieję, że uda mu się przystąpić do rundy wiosennej
Ja też , szczególnie że gramy z nimi mecz inauguracyjny lige , brak tego spotkania oznacza znowu szukanie jakichś dziwnych sparingów i znów kiepskie "wejście w sezon"Comment
Comment