Mam tylko cichą nadzieję, że historia kołem się potoczy i za parę lat to minie. Tzn. moda się odwróci.
przy piwie o piłce kopanej
Collapse
X
-
No pięknie Bird udowodnił,że ma Nas kibiców w d.Szukuje się wypożyczenie Pilarza do GKS Bełchatów.Czyli mamy praktycznie teraz tylko jednego sprzedawczyka i kapusia zarazem prezentującego odpowiedni poziom na bramce.Młody Fabiniak ,to jeszcze melodia przyszłości.Kibice domagali się by został Olo i Krzysiu Pilarz ,to Ptak im podziękował.Szukuje się podobno niezła akcja,nic to nie da ,ale usłyszą i naczytają się co o tym myślimy.
Pewnie ,to będzie tak Pesković chce się załapać do kadry Słowacji i jeśli się to jemu uda ,to Ptak go opchnie za niezłą sumkę,wtedy wróci Krzysiu z powrotem.Ja to tak widzę.
Olo i Krzysiu szacunek!
W sparingu Pogoń pokonała III ligową Odrę Chojna 3:0 po słabiutkim meczu.
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
Paweł Janas sprzeciwił się wcześniejszemu zwolnieniu ze zgrupowania Macieja Żurawskiego, Tomasza Frankowskiego i Marka Zieńczuka, choć wcześniej obiecał to podobno szkoleniowcowi Wisły Wernerowi Ličce. Teraz obaj twierdzą, że mają tych zawodników do dyspozycji. ParanojaJeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci sięComment
-
Jako że Grodzisk lezy blisko poznania ( 30 min pociągiem) to pewnie się na meczyk wybiore i mam nadzieje że będzie okazja na zamanifestowanie troche radości bo w przeciwnym razie moge przymarznąć do krzesełka ( nie spodziewam sie młyna )Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika szarpikJako że Grodzisk lezy blisko poznania ( 30 min pociągiem) to pewnie się na meczyk wybiore i mam nadzieje że będzie okazja na zamanifestowanie troche radości bo w przeciwnym razie moge przymarznąć do krzesełka ( nie spodziewam sie młyna )
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika peter007A mi się wydaje że ta reklama była dla nich dobrą zabawą i odskocznią. Trochę chłopaki się wyluzowali przed meczykiem.Comment
-
I tak lepiej to wygląda niż wcześniejsze "popisy" Jastrzębskiego Węgla w siatkęTo inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.Comment
-
Jedną z niewielu rzeczy która mnie cieszyła podczas tego meczu był Guinness . Gdyby Gorawski i Radomski grali od początku to kto wie, bo ich poprzednicy to była jakaś pomyłkaJeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci sięComment
Comment