No i jednak kręcenie reklamówki nie wyszło naszym na dobre. Widać nie wrócili jeszcze z ferii
przy piwie o piłce kopanej
Collapse
X
-
Tia, wynik poszedł w świat. Cały mecz wytrwałem, choć chwilami miałem dość. Szkoda zmarnowanych okazji Żurawskiego (miałem napisać Żurawia, ale jeszcze by nie było wiadomo o kogo chodzi...) i mistrza Rasialdo. Mimo ogólnej beznadziei uważam, ze wynik był gorszy niż gra. Białoruś nie miała jakiejś oszałamiającej przewagi i spokojnie można było się pokusić przynajmniej o remis. Ciała dała nasza obrona i ogólnie, jacyś mało ruchliwi wszyscy byli. W sumie, dość pozytywnie zaskoczył mnie mistrz Rasialdo, który mimo tego, że nic nie strzelił, a wręcz co nieco spaprał, to w odróżnieniu od poprzednich meczy w reprezentacji starał się grać, a nie stał jak kołek plecami do bramki.
Lubię kiedy się zieleni
Lubię jak się piwo pieni...
...najlepiej z Browaru Szlacheckiego!Comment
-
Ogólnie zgadzam się z Burym_wilkiem, mam tylko kilka uwag personalnych: Kałużny - wczoraj nie grał nic, narzuca mi się jedno słowo - pomyłka, Rząsa - jak zwykle nierówny, dobre zagrania mieszał z tragicznymi, Kosowski - słabiutki, widać nie służy mu konflikt z klubem i siedzenie na ławce, Frankowski - nic nie pokazał, Krzynówek - był słaby, Mila - w I połowie bardzo zła gra, w II już lepsza. Moim zdaniem na pochwałę zasługuje: Radomski, Gorawski i Żurawski.
Może Polacy w hokeja wezmą dziś rewanż na Białorusi.BIRRARE HUMANUM ESTComment
-
Pierwsza połowa tragiczna. W drugiej już dużo lepiej, przynajmniej było widać zaangażowanie. Niestety nasza obrona po raz kolejny pokazała jak jest słaba, takich błędów to nie popełnia sie nawet w A klasie.
Co do uwag personalnych to całkowicie zgadzam się z przed mówcą, kilku zawodników nie powinno wystepować w kadrze.Piwo czyni każdą czynność przyjemniejsząComment
-
Panowie nie przesadzajmy tak! Rozumiem, że przegraliśmy ale, tragedii nie było. Czy wy mylicie Polaków z Brazylijczykami? Mamy przeciętny zespół który nie będzie wygrywał każdego spotkania. Pierwsze spotkanie po dłuższej przerwie niczego nie odzwierciedli poza wskazaniem, że kilku piłkarzy powinno dać sobie spokój z reprezentacją. Poczekajmy do następnego spotkania pierwszej reprezentacji i wtedy będzie można stwierdzać czy się cofamy czy idziemy nadal ku Niemcom.Comment
-
No chyba pospieszyłem się z powyższym postem...
"Sens rozgrywania sobotniego meczu podważył między innymi Michał Listkiewicz.
- Doszło do nieporozumienia. Białorusini, tak jak my, mieli wystawić skład krajowy, a tymczasem dowiedzieliśmy się, że chcą grać reprezentacją do lat 21 – dodaje prezes PZPN i tłumaczy, że według niego, nie warto wystawiać na takiego rywala „dorosłej” reprezentacji. " - za www.90minut.pl
Pewnie Białorusini stwierdzili, że po wczorajszym meczu na naszych ligowców wystarczy ich młodzieżówka. No ale jak na razie to nie wiadomo czy dojdzie do jakiegokolwiek meczu.Jeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci sięComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika baklazanekPanowie nie przesadzajmy tak! Rozumiem, że przegraliśmy ale, tragedii nie było. Czy wy mylicie Polaków z Brazylijczykami? Mamy przeciętny zespół który nie będzie wygrywał każdego spotkania. Pierwsze spotkanie po dłuższej przerwie niczego nie odzwierciedli poza wskazaniem, że kilku piłkarzy powinno dać sobie spokój z reprezentacją. Poczekajmy do następnego spotkania pierwszej reprezentacji i wtedy będzie można stwierdzać czy się cofamy czy idziemy nadal ku Niemcom.Piwo czyni każdą czynność przyjemniejsząComment
-
Ser ma z tego wymierne korzyści! Część głodu zaspokajamy dziurami, więc zjadamy mniej sera na raz, co wydłuża czas egzystencji tegoż.
Tak samo jest z naszą reprezentacją. Gdyby nie dziurawa obrona, strzelano by naszym więcej bramek.Comment
-
Pierwsza połowa ,to gra w chodzonego,brak szybkości,przyśpieszenia,przegranych większość pojedynków jeden na jeden-stare grzeszki repry.Za szybko uwierzyli ,że są mocni.Ta porażka,musi im uzmysłowić,że jak jest się słabszym technicznie,to trzeba wybiegać zwycięstwo.Liczę,że się zmobilizują.
P.S Dla kilku Panów przygoda z reprą powinna się skończyćLast edited by Pogoniarz; 2005-02-11, 17:40.
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
Comment