Myślę, że nie na darmo Białoruś jest uważana za najbardziej niedocenianą reprezentację w Europie.
przy piwie o piłce kopanej
Collapse
X
-
Pogoń na zgrupowaniu w Brazylii zagrała z mistrzem tego kraju FC Santos Sao Paulo(w sumie raczej z szeroką kadrą tego zespołu) i przegrała 1:3(1:2).W Pogoni zagrało 18 zawodników,czyli wszyscy co wylecieli.Od pierwszej minuty wystąpiło pięciu nowych piłkarzy w porównaniu z ostatnim meczem w rundzie jesiennej.Fakt 30 godzin podróży ,mecz po niecałych dwóch dobach od wylądowania.Brak aklimatyzacji i temperatura 32 stopnie,pewnie dała się we znaki.Zobaczymy w następnych meczach jak będzie.Liga i tak zweryfikuje wszystko.
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąlenąCzęść głodu zaspokajamy dziurami
Żeby było na temat - podejrzewam, że żaden spośród strzelców bramek w barwach Ligi Polskiej, nie zagra w najbliższym meczu reprezentacji.Last edited by arcy; 2005-02-12, 20:58.Comment
-
Wynik dobry ale gra żałosna, zwłaszcza w drugiej połowie. Zresztą... to tylko sparing nie wiem dlaczego ale mam takie wrażenie, że w meczach o punkty znowu reprezentacja da radę. Już czytałem takie opinie po porażce z Białorusią, że Janas powinien odejść co mnie bardzo rozśmieszyło, jak pamiętam to tak samo było po blamażu z Danią... i co? to był sparing którym nikt nie powinien się sugerować, bo trenera rozlicza się za punkty, a tych mamy już 9 czego większość z was się nie spoedziewałaComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika peter007Wichniarek w końcu się ocknął i huknął brame. I to jak ważną, na wagę 3 pkt w 90 minucie. Oby teraz się rozwiązał worek.Last edited by Pogoniarz; 2005-02-13, 12:23.
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
Dobrze dzisiaj też wypadła nasza gwiazdeczka z Bayeru. Po jego strzale w poprzeczkę troszkę się nabluzgałem ale akcji po której strzelił gola żaden piłkarz by się nie powstydził.Jeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci sięComment
-
W ogóle mijające dni były udane dla polskich piłkarzy. Gole przecież zdobyli: Kos, Krzynówek, Wichniarek, Żewłakow, Rasiak oraz Niedzielan. Oby tylko tak dalej.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcyMusicie mieć ciekawy układ pokarmowy.
A teraz spróbujmy nawiązać do tematu. Bardzo lubię piłkę nożną, a najbardziej to lubię Ronaldo. Jak dorosnę, też będę piłkarzem nożnym i powystrzelam mnóstwo bramek.Comment
-
Ty już chyba powystrzelałeś trochę bramekTo inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.Comment
-
Nie oglądałem spektakularnej victorii naszej kadry i wielkiego rewanżu, za środę. Cóż za strata...
Rasialdo znowu strzelił dla Derby. Powoli zaczyna mnie to śmieszyć, że tam sypie jak z rękawa, a jak wychodzi na boisko na biało czerwono, to wstępuje w niego totalna łamaga.
Polonia wygrała z Mazowszem Grójec 4-1 i testuje ciągle nowych zawodników. Podobno Motyce spodobali się Salami, Dorosz i Kazimierczak.
Lubię kiedy się zieleni
Lubię jak się piwo pieni...
...najlepiej z Browaru Szlacheckiego!Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bury_wilkPolonia wygrała z Mazowszem Grójec 4-1 i testuje ciągle nowych zawodników. Podobno Motyce spodobali się Salami, Dorosz i Kazimierczak.
Comment
-
Za to nie dogadano się z Salamim. Cisza też w temacie Kazimierczaka. Ponoć sponsoroni makaroni mają na zgrupowanie na Cyprze podesłać jakichś kopaczy od siebie. Z Serie A, to pewnie oni nie będą...
Lubię kiedy się zieleni
Lubię jak się piwo pieni...
...najlepiej z Browaru Szlacheckiego!Comment
Comment