Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bury_wilk
przy piwie o piłce kopanej
Collapse
X
-
Polonia przegrała 1-0 z jakimś rumuńskim ligowcem (za diabła nie pamiętam nazwy...) Do gry wraca Gołoś, za to kolejni zawodnicy mają mniejsze i większe kontuzje.
Ponoć nad sponsorowaniem zastanawia się Bekdas. Mowa jest o reklamach jego centrum w Nadarzynie na koszulkach i na stadionie. Ponoć nie ma mowy o gruntach...
Lubię kiedy się zieleni
Lubię jak się piwo pieni...
...najlepiej z Browaru Szlacheckiego!Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bury_wilkPolonia przegrała 1-0 z jakimś rumuńskim ligowcem (za diabła nie pamiętam nazwy...) Do gry wraca Gołoś, za to kolejni zawodnicy mają mniejsze i większe kontuzje.
Ponoć nad sponsorowaniem zastanawia się Bekdas. Mowa jest o reklamach jego centrum w Nadarzynie na koszulkach i na stadionie. Ponoć nie ma mowy o gruntach...
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
Noż k... tak to dobrze wyglądało, a na koniec Dudek znowu puścił szmatę. I tak mam nadzieję, że Red Workers rozprawią się z Bayerem w rewanżu.To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.Comment
-
No kiks był ewidentny, ale były też kwiatki z drugiej strony - gdyby Liverpool (głównie Baros) wykorzystał wszystkie "setki" byłoby 5:1 i też raczej wszystko przesądzone.
Nie "wybielam" Dudka, ale stwierdzam, że za brak spokoju w rewanżu odpowiadają też ci którzy zmarnowali tyle sytuacji bramkowych.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, OjczyznaComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AldachNo i Liverpool wygrał zasłużenie 3-1. Krzynówek starał się, ale niewiele pokazał. Dudek starał się, ale katastrofalny błąd w ostatniej minucie i zamiast spokojnego rewanżu szykują sie w Leverkusen niezłe emocje.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
Mi też się wydaje, że ten kiks Dudka nie będzie miał negatywnego wpływu na końcową rywalizację z Bayerem. Z drugiej strony trochę dziwnie się ogląda kolejne "wyczyny" naszego reprezentacyjnego bramkarza, do tego w ostatnich minutach meczu.Comment
-
Szkoda tej sytuacji w ostatniej minucie doliczonego czasu gry, tak Dudek zaliczyłby niezły występ. Liverpool nawet bez Gerarda był lepszy od Bayeru, moim zdaniem wyjdą z tej rywalizacji zwycięsko. Krzynówek starał się, ale nic ciekawego nie pokazał.BIRRARE HUMANUM ESTComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zythumNoż k... tak to dobrze wyglądało, a na koniec Dudek znowu puścił szmatę. I tak mam nadzieję, że Red Workers rozprawią się z Bayerem w rewanżu.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ironNo kiks był ewidentny, ale były też kwiatki z drugiej strony - gdyby Liverpool (głównie Baros) wykorzystał wszystkie "setki" byłoby 5:1 i też raczej wszystko przesądzone.
Powiem szczerze że nie spodziewałem się że Liverpool tak łatwo wygra. Bayer prezentował ostatnio dobrą formę, strzelał sporo bramek, a Liverpool gra w kratkę.(_)>
Nigdy się nie poddawaj!!!
Browar "Pyrlandia" Poznań - albeertos & kiler
Lech jest tam gdzie jego wiara
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!Comment
-
To był pierwszy mecz, jaki oglądałem od dawna, więc nie będę narzekał, mimo, że chwilami na boisku był niezły chaos. Generalnie tempo szybkie, sporo akcji i fatalna skuteczność Bayeru. Liverpool też mógł strzelić więcej, ale jednak 3 wepchnął, więc trudno mówić, że byli nieskuteczni. Dudek mimo tej szmaty na koniec nie wypadł źle. Krzynówek też nie grał źle, ale dobrze również nie...
Pewnie Liverpool przejdzie dalej, ale uciąć za to sobie nic bym nie dał.
Lubię kiedy się zieleni
Lubię jak się piwo pieni...
...najlepiej z Browaru Szlacheckiego!Comment
Comment