Oj,żeby Ponte na początku meczu nie strzelił kilka metrów nad bramką i Berbatow wykorzystał prezent ,to mogłoby być zupełnie inaczej.Wydawało mi się ,że Woronin był w momencie oddawania strzału podcinany.Krzynówek przeszedł obok meczu,nie szukał w ogóle gry,Dudek dał nadzieję "Aspirynkom".Może być ciekawie w Leverkusen.Zaskoczył mnie Bayern pokonując pewnie Arsenal 3:1.Rewanż w Turynie też zapowiada się pasjonująco.
przy piwie o piłce kopanej
Collapse
X
-
W II połowie Barcelona pokazała FUTBOL. Moim skromnym marzeniem jest finał Liverpool - Barcelona. Obu klubom z różnych powodów kibicuję jeżeli chodzi o futbol zagraniczny.To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bury_wilkDudek mimo tej szmaty na koniec nie wypadł źle. .
Dzisiejszy mecz dużo lepszy od wczorajszego. Mam nadzieje, że w rewanżach TV pokaże dwa dobre mecze - a nie znowu pojedynek naszych rodzynków. Analizując zestaw par - mecz Liverpool - Bayer teoretycznie wydawał się być potencjalnie najnudniejszy ( i trudno powiedzieć by był nawet dobry)."Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zythumW II połowie Barcelona pokazała FUTBOL. Moim skromnym marzeniem jest finał Liverpool - Barcelona. Obu klubom z różnych powodów kibicuję jeżeli chodzi o futbol zagraniczny."Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.Comment
-
Chelsea mnie rozczarowała ,jak i Barca.Za dużo kunktatorstwa "Anglików he he"i nieodpowiedzialne zachowanie Drogby.Zamurowali bramkę i mogli wywieźć remis spokojnie.Ja się cieszę,że wygrali "Katalończycy",szkoda,że tylko 2:1
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
Drogba spaprał wczoraj wygraną Chelsea, bo raz, że nie strzelił z idealnej akcji, po idealnym podaniu, a dwa, że dostał czerwoną. Trochę dziwny mecz, bo Abramowicze właściwie nie wychodzili ze swojej połowy, a mimo to mogli pokusić się o wygraną. W Londynie moze być Barcelonie ciężko.
Polonia przegrała 2-3 z SIAD Most i wygrała 2-0 z Szinnikiem Jarsław.
Lubię kiedy się zieleni
Lubię jak się piwo pieni...
...najlepiej z Browaru Szlacheckiego!Comment
-
W Pogoni już prawdopodobnie koniec zakupów.Wiosną zobaczę na Twardowskiego sześciu nowych zawodników.Zagrają:
Pesković
Kuchar
Divecky
Kasprak
Poledica
i Brazylijczyk o pseudonimie EDI(już Go lubię )-podobno ma być gwiazdą ligi
W sparingach Portowcy wypadli przeciętnie:
Wybrzeże Rewalskie Rewal IV liga 7:0
Flota Świnoujście III liga 6:0
Odra Chojna III liga 3:0
w Brazylii
FC Santos(ale szeroka kadra) 1:3
Oskar Inn(jakieś ogórki )4:0
Palmeiras (szeroka kadra) 2:2
Guacuano 3:1 chyba II liga stanowa-nic mi to nie mówi
Rio Branco 1:2 też chyba II liga stanowa
Guarani 2:2 też II liga stanowa
Fakt ,że przewinęło się kilkunastu piłkarzy i te wyniki nie są miarodajne,ale jakiś obraz jest.
Mecz w PP i pierwszy ligowy pokaże prawdziwe oblicze drużyny
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
"Angielska Federacja Piłkarska (FA) chce wprowadzenia nowinki technologicznej, która umożliwi precyzyjne rozpoznawanie, kiedy piłka całym obwodem przekroczy linię bramkową podczas spotkań piłkarskich.
Ta propozycja ma zostać przedstawiona Międzynarodowej Radzie (International Board) działającej przy Międzynarodowej Federacji Piłkarskiej (FIFA), która czuwa nad przepisami gry w piłkę nożną. Rada składa się z przedstawicieli federacji piłkarskich z Anglii, Walii, Szkocji, Irlandii Północnej oraz FIFA.
Nową technologię opracował Adidas. Opiera się ona na użyciu specjalnego mikrochipu umieszczanego wewnątrz piłki. Chip wysyłałby specjalny sygnał do arbitra w momencie, gdy tylko futbolówka całym obwodem przekroczyłaby linię bramkową.
Pomysł ten jest alternatywą wobec propozycji używania zapisów magnetowidowych podczas meczów piłkarskich przez sędziów. Tę koncepcję zdecydowanie odrzuca szef FIFA, Szwajcar Sepp Blatter." - za www.onet.pl
Wydaję mi się, że to lepszy pomysł niż ten z zapisami obrazu na kasetach. Przynajmniej zaoszczędzi czas potrzebny na przejrzenie owych kaset.Jeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci sięComment
-
Bardzo fajny mecz rozegrały Auxerre i Ajax. Szczególnie ostatnie 25 minut w wykonaniu Auxerre to było naprawdę to. Oba kluby lubię więc czapeczka Roux przeważyła szalę na korzyść Auxerre w moim sympatiachTo inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.Comment
Comment