Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pjenknik
przy piwie o piłce kopanej
Collapse
X
-
Nie długo trzeba będzie się wybrać w odwiedziny do sąsiada Ciurexu.Czyli Toru Dobrzeń.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika biermann... niech mi ktos wytłumaczy co i po co robiła ta paniusia siedząca koło Engela, Szczęsnego i Szaranowicza ...Comment
-
Mnie tam ciureks nie przeszkadza.
A w eurosporcie 2 w wężyku można przesylabizować, szto Ptaka jakaś inna ptica zastąpiła u Pogoniarza na podwórkuWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AhumbaMnie tam ciureks nie przeszkadza.
A w eurosporcie 2 w wężyku można przesylabizować, szto Ptaka jakaś inna ptica zastąpiła u Pogoniarza na podwórku
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PogoniarzTak ,to Tadeusz Dąbrowski powiedzmy były dobrodziej RKS RadomskaWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PogoniarzTak ,to Tadeusz Dąbrowski powiedzmy były dobrodziej RKS Radomska
Poza tym, to chyba również manager ... Jacka Krzynówka, więc może ciekawe czasy nastaną w Pogonibla bla blaComment
-
Swojego czasu do Opoczna też zawitał taki "dobrodziej" i zabrał drużynę do Ostrowca Św. a nam zostawił drużynę rezerw grającą w IV lidze. Oby się nie okazało, że TED będzie chciał robić tylko interesy i nabijać kiejdy a klub i kibice będą tylko jego narzędziami.Jeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci sięComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąlenąBłagam, powiedz mi, że ta nazwa nie istnieje.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pjenknikŻą przykro mi, ale to prawda. Mamy też Sudety Burgrabice, Burzę Gręboszów i kilka innych doskonałychComment
Comment