Tak, nasze orły mają duże szanse wygrać, tylko czy to będzie pyrrusowe zwycięstwo? FCJP
przy piwie o piłce kopanej
Collapse
X
-
może ktoś z Forumowiczów będzie oglądał mecz na żywo na stadionie Wojska Polskiego? - jeśli tak to po kmeczu można przekonsultować wynik przy jakimś - bilety w cenie niższej niż na Jagiellonię :Last edited by Piecia; 2005-03-30, 15:02.Koniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąlenąPiecia, masz flagę polską z napisem www.browar.biz?Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PogoniarzDziś sądzę,że Polska pokona Jrlandię Płn,ale nie za wysoko.
Przecież jakiś Dupek w tvn24 przekonywał, że Irlandia to ta sama klasa co Azery.
No to albo on jest głupi, albo znów osiem jajWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
Patrząc przez godzinę na to nędzne widowisko żałuję, że nie transmituje się meczów takich zespołów jak te wszystkie juve, ciurexy i inne Jaguary. Podejrzewam, że są ciekawsze .....
zresztą szkoda gadać i tylko szkoda, że w sobotę rozbudzili nadziejęWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
Co by Ci biedni chłopcy zrobili bez Krzynówka?
Martwi mnie jedno. Janas piłkarzem był chyba raczej "drewnianym". I zdradza słabość do takich grajków: Kiełbowicz, Karwan, Kałużny, mimo wszystko Rasiak. Takiego Smolarka nie wpuści, choć to zawodnik znacznie bardziej kreatywny? Że co? Że trochę słaby fizycznie? A Maradona jak strzelał bramki Angolom to ile wzrostu miał?Comment
-
przez emocje wyraziłem się niejasno, słowa ---- Co nie znaczy,że im nie kibicuję!!!!--- dotyczyły wcześniejszego postu, a poza tym jestem chyba kibicem typu " włoskiego", czyli kocham drużynę jak gra dobrze i narzekam gdy idzie źle, taki już jestemJUŻ DAWNO NIE JESTEM FANEM PERŁYComment
-
Uffffffffffffff... Umęczyli!
Pewne rzeczy się nie zmieniają. Ciekawe czy trener przygotowuje ich do tego, że po wprowadzeniu Rasiaka grają w 10-tkę
No i najpiękniejszy tekst Szaranowicza - że Żurawski niestety nie mógł przyjąć piłki w polu karnym ponieważ to on ją akurat wybijał... Tak. Trzeba nielada głowy żeby coś takiego wymyślićDziku
Comment
Comment