No końcówka rzeczywiście nie powala i na pewno Wisła jest słabsza niż w poprzednim sezonie, ale naprawdę spodziewałem się gry na remis, a tu proszę... Kolejną rundę jeszcze mają szansę przejść, ale dalej niestety już bym na nich nie postawił. A może jeszcze kogoś dokupią? Zwłaszcza obronie przydałoby się wzmocnienie.
przy piwie o piłce kopanej
Collapse
X
-
-
No Wisła nie grała koncertowo ale mogło być gorzej, w końcówce chłopaki za bardzo odpuścili, obrońcy się wyluzowali i efekt widać.Ale nie jest tak tragicznie jak pesymiści zapowiadali do grup LM Wisła pewnie wejdzie.Comment
-
Ale całe szczęście dziurawą obronę nadrabiają, co by nie powiedzieć, skuteczną grą w ataku, a to sprawia, że mecze Wisły ogląda się z przyjemnością, bo wiadomo, że coś wpadnie z jednej czy z drugiej stronyComment
-
[i] A może jeszcze kogoś dokupią? Zwłaszcza obronie przydałoby się wzmocnienie. [/B]Czymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
Epikur z Samos.Comment
-
No Panowie czego wy się spodziewaliście?? Takiego zaangażowania jak w meczach z np. Parmą?? Zawodnicy wiedzieli z kim grają i z pewnością nie pokazali wszystkiego na co ich stać. A ta słaba końcówka meczu pokazuje po prostu że już sobie odpuścili.
Niepokoi mnie to iż w Krakowie nie mają zawodników na zmianę. Ktoś z pierwszego składu wypadnie i nie będzie kim załatać dziury.Comment
-
baklazanek napisał(a)
Zawodnicy wiedzieli z kim grają i z pewnością nie pokazali wszystkiego na co ich stać.
Z tym odpuszczaniem meczu, to już drugi takie spotkanie. Zbyt luźno podeszli też do przegranego meczu z Monaco (porażka 2:5), w trakcie przygotowań.Comment
-
Ja oczywiście nie spodziewałem się takiego zaangażowania jak w meczach z Parmą ale budzi mój niepokój takie rozluźnienie bo niestety wielokrtonie widziałem je w meczach polskich piłkarzy, piłkarzy ręcznych, siatkarzy, koszykarzy itd. i nigdy nie kończyło się to dobrze w starciu z silniejszym przeciwnikiem.To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.Comment
-
Sądzę,że Wisła przejdzie do następnej rundy,ale dalej czyli z Andelechtem ?(0:0 na wyjeździe)może być ciężko.
Kto normalny osłabia drużynę przed walką o LM Tak jest tylko chyba w Polsce!Jstne wariactwo!Wydać trochę grosza,awansować i później liczyć kasę!
Stadion Wisełki w dalszym ciągu wygląda beznadziejnieLast edited by Pogoniarz; 2003-07-31, 08:43.
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
Pogoniarz napisał(a)
Kto normalny osłabia drużynę przed walką o LM Tak jest tylko chyba w Polsce!(
Inna sprawa, że z niewolnika nie ma napastnika.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
Ahumba napisał(a)
ale Twoja uwaga krytyczna chyba nie dotyczy przypadku Kalu Uche ( czy jak mu tam). Jak by go odpowiednio nie potraktowali to kto wie czy za tydzień jakiś następny obrażony nie zrobiłby tego samego.
Inna sprawa, że z niewolnika nie ma napastnika.
Gdzie Kuźba,Kosowski,do tego kontuzja Głowackiego;kto na zamiankę Gorawski?Lipa totalna.Nie wierzę w Wisełkę w tym roku.Może,zdobędzie majstera,gdyż konkurencja też słabiutka.
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
słuchałem sobie wczoraj transmisji meczu w radiu i zauważyłem że dopóki grał Żurawski wszystko szło bardzo dobrze. ledwo zszedł to stracili dwie bramki. za tydzień może być ciężki mecz. cypryjczycy wykoszą Żurawia sprokurują 3 karne i po zawodach.Comment
-
darek99 napisał(a)
Wisła od dawna już wprowadziła zasadę że bierze zawodników z wolną kartą, tak aby nie płacić za transfer i ta polityka źle wpływa na wyniki,w ten sposób można pograć w naszej lidze, ale nie na boiskach Europy.Comment
Comment