Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Krzysiu
przy piwie o piłce kopanej
Collapse
X
-
BIRRARE HUMANUM EST -
Choć nie przepadam za Chelsea(te barwy),cieszę się ,że dokopali Bayernowi 4:2.Szkoda tego gola z karnego w doliczonych czasie...ale pewnie dadzą radę.
W sobotę na uderzam na Papricanę,a tu goście,piwko...hm -wybaczcie,ale opuszczę Was na troszkę,taki los kibica.Myślami byłbym i tak na Twardowskiego,a to nie miałoby sensuLast edited by Pogoniarz; 2005-04-07, 05:03.
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KrzysiuWniosek prosty - trzeba zabijać wiecej kiboli.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
Za interia.pl
Mila ratuje Austrie
Sebastian Mila strzelił swoją pierwszą bramkę w barwach Austrii Wiedeń. Gol Polaka w 66. minucie ćwierćfinałowego meczu Pucharu UEFA z AC Parmą pozwolił mistrzom Austrii zremisować przed własną publicznością z włoską ekipą 1:1."Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.Comment
-
Obejrzałem mecz Newcastle Utd - Sporting Lizbona (1-0) i faktycznie PUEFA nie jest tak emocjonujący jak LM a przecież akurat ta para jest chyba najciekawszą na tym szczeblu tych rozgrywek. Mimo to nie żałuję, że siedziałem przed telewizorem.Jeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci sięComment
-
W sobotę na Papricanie zapłonie las zniczy na sektorach 11-12.Przez całe spotkanie,nie będzie tak nikogo.Doping będzie prowadzony w drugiej połowie i musi być porażający.Mam nadzieję ,że kilkanaście tysięcy ludzi przybędzie i stworzymy spektakl,jakiego nie zapomnę do końca życia.
27.04 jest przewidziana powtórka meczu w Poznaniu,a ja akurat mam służbę Spróbuję jednak być.Podobno Ptak zasponsorował specjala nawet.Last edited by Pogoniarz; 2005-04-08, 07:07.
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
Obejrzałem Chelsea vs. Bayern w SAT1 i CSKA vs. Auxerre w Eurosporcie. Narzuca się od razu wniosek, że Eurosport musi sporo popracować jeszcze (a z kolei polskim stacjom niepłatnym daleko do Eurosportu). W SAT1 przed i po meczu nakręcanie atmosfery, analizy, sam mecz pokazywany z wielu kamer itd. Co do poziomu to pierwszy mecz wyraźnie lepszy, w drugim za dużo przypadku i za mało myśli. Sprawy w obu wydają się rozstrzygnięte.
Natomiast co do Austri to oglądałem skrót w Eurosporcie. Wynika z niego, że minimalnie lepsza była Austria ale nie za bardzo mogła sobie poradzić z ogromną brutalnością i chamstwem zagrań Parmy - cały czas faule z któryych moim zdaniem conajmniej 3 kwalifikowały się czerwoną kartkę. Co do Mili to połowa pierwszej połowy - rewelacja, szalał, kiwał, dośrodkowywał. Potem zgasł, potem pod koniec jedno świetne dośrodkowanie. Druga połowa to ANI razu nie pokazany Mila (poza oczywiście bramką) czyli wynika, że grał słabo ale za to strzelił ładną bramkę więc ocena jest tak na 3+ w skali 1-5. Słabiutko w odbiorze - wielokrotnie bez żadnego wysiłku podaniami czy zwodami przechodzili go zawodnicy Parmy.To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.Comment
-
Bardzo słabo zagrało Auxerre, nie wiedzieli za bardzo jak sforsować rosyjską obronę. Napastnicy zbyt często przesadzali z dryblingiem, ale nie dziwne, gdyż pomocnicy nie mieli ciekawych pomysłów na rozegranie piłki.
Mila rzeczywiście pokazał się z dobrej strony ale z tym kiwaniem to Zythum przesadziłeś Miejmy nadzieję, że pozostanie w pierwszym składzie na dłużej. Parma ma świetne koszulki, zresztą prawie zawsze mieli najładniejsze w Italii.
W meczu Newcastle ze Sportingiem o jednym byłem przekonany, o tym, iż Ameobi powinien dostać czerwoną kartkę! Najpierw wyciął korka bramkarzowi a później częściej symulował niż grał.Comment
-
Uff w końcu wygranaTo inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.Comment
-
No i Pogoń wygrała 1:0.Co do samego meczu,stał na beznadziejnym poziomie.Może z trzy strzały celne obydwu drużyn.Oglądać,tę bezłądną kopaninę było naprawde ciężko,jeszcze sędziowie się przyłożyli do tego "spektaklu". To była antyreklama piłki nożnej.
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
Lech dla odmiany zagrał bardzo dobrze , ale co z tego skoro Amica była skuteczniejsza. Szkoda , bo powinnismy ten mecz przynajmniej zremisowaćComment
-
także skuteczność Jagiellonii woła o pomstę do nieba - podobnie jak jesienią stracone dwa punkty w meczu z Ruchem - dziesiątki sytuacji a wykorzystana tylko jedna - a była szansa zbliżenia się do miejsca, dającego nadzieję na baraże o ekstraklasę
miejmy nadzieję, że w sobotę z Polkowicami będzie lepiej i rewanż za porażkę jesienią (obie drużyny grały wtedy beznadziejnie, ale Górnik był skuteczniejszy)Koniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!