Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika szarpik
przy piwie o piłce kopanej
Collapse
X
-
Już się spekuluje czy Zielaka zastąpi: Kasperczek, Wdowczyk lub Engel. Wydaje mi się jednak , że obecny trener Legii jeszcze się kilka meczów utrzyma na swoim stanowisku.
Ps. Jak w ogóle wierni kibice Legionistów odbierają obecnie Zielińskiego? Jak był piłkarzem to go kochali, a teraz gdy jego zespół przegrywa mecz za meczem??Comment
-
W jednym z wywiadów Zieliński powiedział, że wcześniej nie sądził, że kiedyś będzie mu przeszkadzać, że koleguje się z częścią piłkarzy. Teraz jednak mu przeszkadza. Nie ma pewnie serca, aby op....ić jednego z drugimBIRRARE HUMANUM ESTComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika baklazanekJuż się spekuluje czy Zielaka zastąpi: Kasperczek, Wdowczyk lub Engel. Wydaje mi się jednak , że obecny trener Legii jeszcze się kilka meczów utrzyma na swoim stanowisku.
Ps. Jak w ogóle wierni kibice Legionistów odbierają obecnie Zielińskiego? Jak był piłkarzem to go kochali, a teraz gdy jego zespół przegrywa mecz za meczem??Piwo czyni każdą czynność przyjemniejsząComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika baklazanekJuż się spekuluje czy Zielaka zastąpi: Kasperczek, Wdowczyk lub Engel. Wydaje mi się jednak , że obecny trener Legii jeszcze się kilka meczów utrzyma na swoim stanowisku.
Ps. Jak w ogóle wierni kibice Legionistów odbierają obecnie Zielińskiego? Jak był piłkarzem to go kochali, a teraz gdy jego zespół przegrywa mecz za meczem??
Zieliński nieźle zaczął trenowanie, ale widać, że w zimie coś było nie tak, i może forma przyszła za wcześnie, czyli przed sezonem . O ile można mówic o formie, gdy zespół traci po kilka goli w każdym meczu sparingowym. Ale i ze strzelaniem goli nie mieli problemu. Teraz jakoś "nie nada".
Zieliński był kochany i pewnie ciągle będzie, bo:
po pierwsze - zostaje pamięć i szacunek za te lata gry w Legii
po drugie - duża część kibiców zdaje sobie sprawę, że bieganie za piłką, a trenowanie to zupełnie różne rzeczy
po trzecie - sam się na to stanowisko nie pchał
Ale na plus Legii można zapisać jej ... stabilną formę (czytaj 0:1)bla bla blaComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąlenąAle o co właściwie chodzi? Fajnie by było, gdyby ci sami zawsze wygrywali?
Nie na tym skończęWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AhumbaNie, po prostu wk... mnie to, że drużynki gwiazdorków, które z racji potencjału powinny wciągać nosem pozostałe drużyny nie robią nic, aby to udowodnić. Kopacze zaś zarabiają jakby właśnie wrócili z MŚ po zdobyciu medali. A w 90% nie godni są nawet aby.........
Nie na tym skończęJeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci sięComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AhumbaNie, po prostu wk... mnie to, że drużynki gwiazdorków, które z racji potencjału powinny wciągać nosem pozostałe drużyny nie robią nic, aby to udowodnić. Kopacze zaś zarabiają jakby właśnie wrócili z MŚ po zdobyciu medali. A w 90% nie godni są nawet aby.........
Nie na tym skończęComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąlenąGrecy pokazali na ME, że potencjał też można zneutralizować. Zresztą Pogoniarz pisał, jakiego rodzaju futbol grała Pogoń.
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PogoniarzBa by Pogoń grała jak Grecy na ME to byłoby super,to co grają to makabra.Dla mnie to antyfutbol,brak mi słów echPierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąlenąDla mnie makabrą była właśnie gra Greków na ME.Piwo czyni każdą czynność przyjemniejsząComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika sloniatkoTo o co gra Poagoń, aż boję sie myśleć
Ja nie boję się myśleć, bo niestety widziałem ten mecz w C+... i całkiem obiektywnie muszę przyznać, że był obustronnie tragiczny. A żeby już było całkiem fajnie, "biali gwiazdorzy" w pomeczowych komentarzach (zwłaszcza Radzio M.) winą za stracone punkty obarczyli sędziego. Fakt, że sędzia był kiepski (gol dla Pogoni po ręce Milara, czerwień dla Cantoro) - ale bez przesady...Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawetComment
-
Pewno się znowu narażę paru osobom z Wawy - wasze , ale bardzo mi się spodobała nazwa wyczytana na interi.pl, nadana w komentarzach pewnej warszawskiej drużynie - Legła"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika biermannPewno się znowu narażę paru osobom z Wawy [...]Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawetComment
Comment