Szkoda , mam nadzieje że ich Dudek i spółka pogonią
przy piwie o piłce kopanej
Collapse
X
-
-
Polonia w końcu wygrała pierwszy raz tej wiosny i to od razu 3:0 z Polarem Wrocław.Ciekawe co będzie dalej?W sobotę derby z Walka Zabrze a w środę następne derby z Ruchem Radzionków.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
Ależ szkoda PSV Kurcze, nawet była szansa na to 4-1, ech... Mam nadzieję, że Liverpool rozłoży Milan.
A Polonia po raz pierwszy tej wiosny wygrała na własnym boisku. Mecz z Amicą był brzydki i mokry. Polonia wreszcie przyzwoicie grała w obronie, no i słupek był po naszej stronie. Twarda gra, masa fauli, ale najważniejsze, że są trzy punkty, które były bardzo potrzebne.
Lubię kiedy się zieleni
Lubię jak się piwo pieni...
...najlepiej z Browaru Szlacheckiego!Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Andrewbrwbardzo mi miło , nikt nie cieszy się z awansu Milanu"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.Comment
-
Oj Biermann a Ty ciągle pomidor i pomidor. Gdybyś poszukał w moich wypowiedziach to wiedziałbyś, że w ogóle nie znoszę włoskich drużyn a Milanu w szczególności. Jedyną drużynę włoską do jakiej mam trochę sympatii to Juve z czasów Bońka i Platiniego.
Wrócę na chwile do Liverpoolu. Cytat z gazety angielskiej: dobrze, że zwyciężyl liverpool bo oznaza to, że tradycja i historia jeszcze mogą wygrać z bogactwem.
Mogę się tylko pod tym podpisać wszelkimi członkami Przy okazji to taki kamyczek do dyskusji o tym jakie drużyny cenią prawdziwi kibice.To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zythumJedyną drużynę włoską do jakiej mam trochę sympatii to Juve z czasów Bońka i Platiniego.
Jednym słowem ciekawy obiekt sympatii Zythuma.Comment
-
Wtedy drogi pieczarku jeszcze nie byłem uświadomiony politycznie i naiwnie wierzyłem w spełnienie postulatów Solidarności takich jak godna płaca, godna praca, , ośmiogodzinny dzień pracy, wolne soboty, wolność i prawo dla wszystkich a nie tylko bogatych itd.....
Proszę jednak o nie zmuszanie mnie na polityczne reagowanie w tematach niepolitycznych.
Moderatusiu proszę reagować na ciągłe prowokowanie ze strony niektórych forumowiczówTo inaczej miało być, przyjaciele,
-
Nie chcę nikogo drażnić ale chyba będę jedynym, którego ucieszył awans Milanu.
Ps.
Andrzej nie śpij!!! ( ci którzy oglądali mecz na Polsat Sport wiedzą o co chodzi )Jeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci sięComment
-
Świetny mecz pomiędzy AZ a Sportingiem Już szykowałem się na karne ,a tu bęc 123 minuta meczu.Oby nasi pseudo zawodowcy grali choćby w połowie z takim zaangażowaniem ,o technice i taktyce nie wspominając ...
Wracając właśnie na rodzime podwórko Panik jest zły ,że kibice zwracają mu uwagę,przecież nie przegrywamy grzmi,a nawet czasem wygrywamy( hahahahahahahaha.)
Co to za pajac Na Wiśle dostanie za swoje taktyk pier...Bird też się nagle cierpliwy zrobił ,a miał go wywalić .Obyśmy się w drugiej lidze nie obudzili ,ale nic to mamy najlepszy atak w Polsce (hahahahahahhaah)Last edited by Pogoniarz; 2005-05-05, 22:47.
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
Ale to był MECZ AZ Alkmaar Sporting. Niech się LM schowa. Zresztą dla mecze Pucharu UEFA są znacznie ciekawszei cieszę się, że Eurosport je pokazuje bo w nich można obejrzeć grę w piłkę a nie grę tylko w taktykę. W LM panuje nuda i jeszcze raz nuda (z nielicznymi wyjątkami), w UEFA większość meczy była ciekawa z wieloma sytuacjami, szybkimi akcjami, dryblingami, wieloma strzałamai itp.
Taka jest moja osobista opinia poobejrzeniu prawie wszystkich meczy zarów w LM jak i UEFA.To inaczej miało być, przyjaciele,
Comment