ps. Nie zapominam ani o Jadze ani o KSZO (tą dryżynę trzeba będzie pokonać na wyjeździe).
nie zapominaj - dziś Jaga w bezpośrednim starciu z KSZO właśnie pokazała, kto jest lepszy wygrywając pewnie 3-0
szkoda straconych punktów z Podbeskidziem i Koroną - w tych meczach Jaga miała zdecydowaną przewagę, zabrakło tylko skuteczności - dziś na szczęście już nie zabrakło...
Koniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
No cóż jeżeli wolałbyś aby Twoja drużyna grała w 10 ).
chyba przeceniasz moje mozliwości finansowe , jedyną moją drużyną były Leszcze Puszczykowo grające w lidze darta i tam faktycznie byłem właścicielem i kapitanem
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zythum
i tak przegrywając 1:0 to proszę bardzo... Baros w tej akcji był staranowany przez bramkarza za co należał się karny
karnego trzeba jeszcze wykorzystać, a to w meczach o taką stawkę lepszym zawodnikom niż są w Liverpoolu się nie udawało
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zythum
Nie będę też wymieniał kilkunastu sytuacji w których sędzie podjął conajmniej konrtowersujne decyzje na korzyść Chelsea (chociażby obalenie Znowu Barosa pod samym polem karnym).
i tu mogę zrobic tylko duże oczy gdyż ja takich kontrowersyjnych decyzji na rzecz Chelsea nie widziałem
"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty" Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
nie zapominaj - dziś Jaga w bezpośrednim starciu z KSZO właśnie pokazała, kto jest lepszy wygrywając pewnie 3-0
szkoda straconych punktów z Podbeskidziem i Koroną - w tych meczach Jaga miała zdecydowaną przewagę, zabrakło tylko skuteczności - dziś na szczęście już nie zabrakło...
Wolałem remis w tym meczu
To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Pogoń wczoraj zagrała w sumie przeciętny mecz,pożegnanie Panika nie wyszło za bardzo-niestety Jak on się wkurzał jak Pogoń strzeliła na 2:0 ,ale już potem Portowcy mieli tylko 2 okazje.Obrona Częstochowy istna,11 piłkarzy w okolicach 20 metra ,nikt na desancie,Peskovic naprawdę dwa razy wybronił takie piłki ,ale dwa razy tak piąstkował ,że o mało nie straciliśmy bramki .Aha w/g mnie karny z kapelusza ,tu nie raz koszony był Millar ,a sędzia ne gwizdał;te popchnięcie Marczyk odwizdał...
druga bramka przepiękna ,dośrodkował Grzelak i EDI główkę wpakował piłkę do bramki Wierzchowski się nawet nie ruszył,piłka odbiła się od poprzeczki przy krótkim rogu i wpadła do bramki .Jeleń mnie rozczarował ,walczył ,biegał,ale bezproduktywnie,stać Go na więcej
No tak , a Kolejorz przegrał w kompromitującym stylu z "przyjaciółką" z Warszawy. Mam nadzieje że zrewanżujemy sie we wtorek w pucharze.
Ps. Oby Groclin nie odwalił fuszerki w Wodzisławiu bo znów będziemy (tfu , tfu) ścigac się z tamtejszą Odrą
W meczu na szczycie włoskiej Serie A Juventus okazał sie lepszy od Milanu wygrywając 1:0. Na trzy kolejki przed końcem wysunął się na prowadzenie w lidze z 3 punktową przewagą. Maldini po meczu powiedział, że to jeszcze nie koniec ale coś mi się wydaje, że Juve nie da sobie wydrzeć scudetto.
Jeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci się
Polonia zagrała tragicznie dostała trójkę w plecy. Mam nadzieję, że to zpowodu krótkiej przerwy po Amice i na mecz z Cracovią wyjdzie drużyna chcąca grać o trzy punkty. Swoją drogą, to będzie wspaniałe święto bez względu na wynik.
p.s. Cielak, nie jedziesz do Warszawy?
Lubię kiedy się zieleni
Lubię jak się piwo pieni...
Mirosław Szymkowiak bardzo dobrze spisuje się w barwach Trabzonsporu. Dostrzegli to tureccy dziennikarze i działacze tamtejszej federacji wybierając reprezentanta Polski najlepszym piłkarzem kwietnia.
Jeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci się
Comment