Cały mecz rozegrał polski bramkarz West Bromwich - Kuszczak. Zachował czyste konto i jego drużyna cudem obroniła sie przed spadkiem. Brawo!!!
przy piwie o piłce kopanej
Collapse
X
-
Polonia dostała bęcki od Cracovii. Atmosfera na trybunach rzeczywiście była fajna, niektórzy popadli w podniosłe tony, bramek nie brakowało, nawet zegar działał , tyle, że wynik mógłby być inny... Najgorsze, że całą zabawę popsuli nasi, bo oględnie rzecz ujmując byli słabi. Zerwali się na ostatnich kilka minut i nawet była szansa na remis, ale kilka minut, to trochę małoLubię kiedy się zieleni
Lubię jak się piwo pieni...
...najlepiej z Browaru Szlacheckiego!Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bury_wilk[...] Najgorsze, że całą zabawę popsuli nasi, bo oględnie rzecz ujmując byli słabi. [...]Piwo czyni każdą czynność przyjemniejsząComment
-
Jaki Puchar Uefa? Tak na dobrą sprawę, to Wisła i może Groclin powinny zagrać w Uefie, najlepiej od początku eliminacji, żeby mogły przejść ze dwa etapy, a reszta...
Poziom naszej ligi jest beznadziejny. Nawet Wisła, która generalnie wszystko wygrywa jak chce, prezentuje w tej chwili poziom wielkopodwórkowy. Po co im gra w Lidze Mistrzów, to nie wiem. Oczywiście życzę im sukcesu, ale raczej bym się go nie spodziewał. Zawsze staram się wychodzić z założenia, że "wygramy", ale ostatnio nawet mnie ogarnęła rezygnacja
Wolę w Uefie Cracovię niż Legię, choć może Legia wypadłaby ciut mniej źle, bo ma większe doświadczenie w pucharowych rozgrywkach, ale obawiam się, że na szerszą skalę jest absolutnie bez znaczenia.
Lubię kiedy się zieleni
Lubię jak się piwo pieni...
...najlepiej z Browaru Szlacheckiego!Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika grzes_chJa wiem że się denerwujesz bo ta przeciętna drużyna może 21 V zająć miejsce Legii premiowane udziałem w Pucharze UEFA , a 22 V inna krakowska drużyna może to przypieczętowaćPiwo czyni każdą czynność przyjemniejsząComment
-
Wisła gra faktycznie na pół gwizdka i bez specjalnego przykładania się,bo i po co(tak sobie myślą).Po zakończeniu sezonu skład z pewnością się diametralnie zmieni in minus.Niestety nie mamy teraz drużyny która mogłaby coś zwojować w pucharach,przykra i gorzka prawda.Poziom ligi jest słabiutki,miast się wzmacniać osłabiaja się powiedzmy wielcy ligi ...
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
Masz racje na razie nie widać drużyny która mogłaby powalczyć w Europie.
A dlaczego Cracovia - po pierwsze odgrażający się że powalczy w pucharach prof Filipiak ( chociaż już kilku nam to obiecało - Drzymała ( Groclin ) Cupiał ( Wisła ) no i włodarze Amiki - jak sie skończyło wiadomo )
Po drugie ma naprawdę ciekawy skład i trenera - większość z nich przebyła w ciągu 2 lat dwie klasy rozgrywkowe.
Ja mam nadzieję że znajdzie się jakaś drużyna , która będzie walczyć na boisku - może przegrać z lepszym ale po walce .
No i przypomina mi się pucharowa walka wtedy trzecioligowej Lechii Gdańsk .Comment
-
Co do Wisły to już postanowione, że po sezonie większość kluczowych zawodników odchodzi a na ich miejsce sprowadzą dwa razy więcej młodzianów (co do ich talentu niewiele można powiedzieć).Jeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci sięComment
-
"PZPN ustalił nowe terminy Pucharu Polski
W wyniku najnowszych ustaleń ze stacją Polsat Departament Rozgrywek i Licencji uprzejmie informuje, iż mecze półfinałów i finałów rozgrywek o Puchar Polski zostana rozegrane w niżej wymienionych terminach.
1/2 finału - pierwsze mecze
5 czerwca, godzina 15:00 - Lech/Legia - Dyskobolia/Korona - transmisja TV4 i
Polsat Sport.
6 czerwca, godzina 20:30 - Wisła Kraków/Pogoń - Zagłębie/Wisła Płock - transmisja
Polsat Sport.
1/2 finału - rewanże
15 czerwca, godzina 17:30 - Zagłębie/Wisła Płock - Wisła Kraków/Pogoń -
transmisja Polsat Sport.
15 czerwca, godzina 20:00 - Dyskobolia/Korona - Lech/Legia - transmisja TV4 i
Polsat Sport.
Mecze finałowe
18 czerwca, 20:00 - TV4 i Polsat Sport
21 czerwca, 20:00 - TV4 i Polsat Sport"
źródło: PZPN
Czyli jednak można było zorganizować to z głową.Jeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci sięComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika sloniatkoTrochę nie rozumiem jak taki zespól jest czwarty w tabeli ale widać taki jest poziom naszej Idea EkstraklasyWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika grzes_chMasz racje na razie nie widać drużyny która mogłaby powalczyć w Europie.
A dlaczego Cracovia - po pierwsze odgrażający się że powalczy w pucharach prof Filipiak ( chociaż już kilku nam to obiecało - Drzymała ( Groclin ) ... - jak sie skończyło wiadomo )"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.Comment
-
A co on takiego osiągnąłTo inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.Comment
Comment