Wy w pierwszej lidze to i tak macie dobrze. W II jest cyrk Kujawiak, przekręciarka Arka, karne Podbeskidzie, rozdający punkty Bełchatów. I tak dalej zabawa trwa...
przy piwie o piłce kopanej
Collapse
X
-
To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud. -
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zythumWy w pierwszej lidze to i tak macie dobrze. W II jest cyrk Kujawiak, przekręciarka Arka, karne Podbeskidzie, rozdający punkty Bełchatów. I tak dalej zabawa trwa...Comment
-
No i niestety Odra dostała to co chciała (a właściwie to jej prezes bo to głównie on walczy o ligę w tym klubie , teraz trzeba trzymac kciuki za Płocką Wisłe chociaż nie wiem czy to coś da skoro Wodzisławiane odwalają tak bezczelne przekrętyComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika szarpikNo i niestety Odra dostała to co chciała (a właściwie to jej prezes bo to głównie on walczy o ligę w tym klubie , teraz trzeba trzymac kciuki za Płocką Wisłe chociaż nie wiem czy to coś da skoro Wodzisławiane odwalają tak bezczelne przekręty
nie wiem, czy to coś pomoże, ale kciuki za Nafciarzy można potrzymać zawszeBIRRARE HUMANUM ESTComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcyKtoś wie, za co wyrzucili Grzegorza Króla z GKS Bełchatów?"Piwo stanowi dowód, że Bóg nas kocha i chce, abyśmy byli szczęśliwi" - Benjamin FranklinComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcyTyle wiem. Ale jaki był jej charakter, że wyrzucili najlepszego strzelca?
W poniedziałek GKS rozwiązał z nim [Królem - przyp. mluk] kontrakt. Powód? - Z winy zawodnika - twierdzą enigmatycznie działacze
- Ustaliliśmy, że nie będziemy zdradzać szczegółów - mówi wiceprezes Andrzej Hochman. - Tak naprawdę umowa między nami przestała obowiązywać 29 maja.
Co się wtedy wydarzyło? - Nic więcej nie powiem - twierdzi trener Mariusz Kuras. - Z winy zawodnika i koniec. Jeśli Grzesiek będzie chciał o tym mówić, proszę z nim rozmawiać.
Ale Król też milczy na ten temat. - Nie ma co doszukiwać się w tej sprawie podtekstów. I tak nie przedłużyłbym umowy z GKS [...]."Piwo stanowi dowód, że Bóg nas kocha i chce, abyśmy byli szczęśliwi" - Benjamin FranklinComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pinio74nie wiem, czy to coś pomoże, ale kciuki za Nafciarzy można potrzymać zawsze
Ja tam trzymam kciuki za "Nafciarzy"Last edited by robox; 2005-05-31, 11:41.Comment
-
Liściu to pomyłka polskiej piłki.Tyle razy o nim pisałem ,że szkoda mi juz klawiatury na niego.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika sloniatkoMoże naprawdę nie chcą grać w pierwszej lidzeKoniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!
Ja też o tym gostku nie chce klikać-przekręciarz i karierowicz,do tego bufon-taki Lesio od Millerów 2. Korupter Kielce przed chwilą zapewnił sobie awans do 1 ligi .Mecz sędziował Piotrek Siedlecki którego znałem z czasów nauki w Technikum,w sumie wypadł w miarę dobrze...Last edited by Pogoniarz; 2005-05-31, 21:09.
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
Comment