Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pogoniarz
przy piwie o piłce kopanej
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PogoniarzJa też trzymam kciuki za Nafciarzy ,Robox pewnie też
Nie jest to mecz o nic dla Płocczan, trwa walka o 4 miejsce z Craksą i myślę, że to powinno sprawić, iż gra będzie twarda, ale uczciwa.Last edited by Pinio74; 2005-06-09, 08:04.BIRRARE HUMANUM ESTComment
-
Wszystko wygląda tak, że piłkarze Widzewa NIE chcą awansować. ŁKS grał słabiutko a piłkarze Widzewa nie włożyli nawet grama serca w ten mecz.
A ja mam już dość II LigiTo inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zythumWszystko wygląda tak, że piłkarze Widzewa NIE chcą awansować. ŁKS grał słabiutko a piłkarze Widzewa nie włożyli nawet grama serca w ten mecz.
A ja mam już dość II LigiWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PogoniarzJa też trzymam kciuki za Nafciarzy ,Robox pewnie też
No to się w drugiej lidze porobiło.
Podbeskidzie jedzie do zdegradowanej już Mławy.
Kujawiak podejmuje Widzew
Arka gra z Jagą
w tabeli wyglada to tak
4.Widzew........55 pkt.
5.Podbeskidzie.55pkt
6.Kujawiak 54 pkt.
7.Jaga 53.
Mozliwości jest naprawdę sporo.Nawet Jaga może zagrać w barażach,ale Jej szanse są malutkie.Widzew jeśli chce zagrać w barażach musi conajmniej zremisować i liczyć ,że zespół z BB nie wygra w Mławie.Kujawiak wygrywa,Podbeskidzie remisuje i zespół Baniaka zagra dwumecz o wejście.
Wszystko wyjaśni się w sobotęKoniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!
A ja mam już dość II Ligi
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
Też trzymam dziś kciuki za Płock, ale bardziej za Polonię. Jeśli zdobędziemy w dwóch ostatnich meczach choć 4 punkty, co nie jest niemożliwe, to Odra i tak nam nie podskoczy. Tyle, że jeśli dziś Odra przegra, to przynajmniej będzie jasna sprawa i nie dostanę zawału w ostatniej kolejce.
Lubię kiedy się zieleni
Lubię jak się piwo pieni...
...najlepiej z Browaru Szlacheckiego!Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PieciaJaga awansować jeszcze nie chce (bo i po co...żeby od razu spaść i to jeszcze niżej niż druga liga?? )Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AhumbaMoże lepiej by się czuli w III lidzeTo inaczej miało być, przyjaciele,
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PogoniarzMusiałem wypić kilka piw by dotrwać do końca oglądania tego "spektaklu".Sądziłem ,że już nie obejrzę gorszego meczu niż Pogoń -Zagłębie,ale niestety się pomyliłem.DnoTo inaczej miało być, przyjaciele,
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zythumWiększość z nich to najlepiej by się czuła w okręgówceWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
Ja również duchem wspieram Nafciarzy , ale przede wszystkim mam nadzieje że Kolejorz nie przegra z Wisłą , a wtedy wystarczyłoby zremisować z Polonią , albo czekać na pomoc (czytaj choćby remis) ekipy PogoniarzaComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zythumWiększość z nich to najlepiej by się czuła w okręgówceComment
-
No to się w drugiej lidze porobiło.
Podbeskidzie jedzie do zdegradowanej już Mławy.
Kujawiak podejmuje Widzew
Arka gra z Jagą
w tabeli wyglada to tak
4.Widzew........55 pkt.
5.Podbeskidzie.55pkt
6.Kujawiak 54 pkt.
7.Jaga 53.
Mozliwości jest naprawdę sporo.Nawet Jaga może zagrać w barażach,ale Jej szanse są malutkie.Widzew jeśli chce zagrać w barażach musi conajmniej zremisować i liczyć ,że zespół z BB nie wygra w Mławie.Kujawiak wygrywa,Podbeskidzie remisuje i zespół Baniaka zagra dwumecz o wejście.
Wszystko wyjaśni się w sobotę
Zythum, obym sie myliłPiwo czyni każdą czynność przyjemniejsząComment
-
Ja też obawiam się takiego scenariusza. Myślę, że we Włocławku będzie remis a Podbeskidzie spokojnie pokona Mławę. Najgorsze, że taki scenariusz oznacza chyba koniec Widzewa bo Szymański i Boniek mówili już, że w II lidze nie będą finansować zespołu.To inaczej miało być, przyjaciele,
Comment