Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pinio74
przy piwie o piłce kopanej
Collapse
X
-
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pinio74No i mamy finał Groclin - Zagłębie.Piwo czyni każdą czynność przyjemniejsząComment
-
Jestem conajmniej zbulwersowany, że nie mogę oglądać Pucharu Konfederacji. To, że żadna krajowa telewizja nie pokazuje tej imprezy, to chyba ponury żart. Może to nie są mistrzostwa świata, ale na pewno znaleźli by się tacy, co by chcieli oglądać mecze, dajmy na to Argentyny, czy Brazylii.
Lubię kiedy się zieleni
Lubię jak się piwo pieni...
...najlepiej z Browaru Szlacheckiego!Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteksa Remes-Promień pokonał wczoraj Jarotę Jarocin i zagra w finale PP na szczeblu WZPN
z Turem Turek http://www.remes-promien.pl/Tato nie pij - zostaw dla synaComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika sloniatkoW końcówce ligi niektórzy twierdzili, że 4 zespół na 100% zagra w pucharach, a tu proszę, to wcale nie jest takie oczywiste."Piwo stanowi dowód, że Bóg nas kocha i chce, abyśmy byli szczęśliwi" - Benjamin FranklinComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mlukNie wiem co lepsze. Zagłębie, czy Płock w pucharach...
Dość mam wyczytywania na wszelkich forach jaki to obciach, że Wisła Płock jest w Pucharach. Skoro zasłużyła to jest i koniec. Kropka. Dla mnie większa żenada to był ostatni występ Wisły Kraków. A wysokie porażki Amiki w pucharach, a porażka Lecha z Terekiem Grozny (to tylko ostatnie wyczyny. Świadczy to tylko o słabości polskiej piłki, więc wyluzujcie ludzie. Tak na marginesie to chciałem zaznaczyć, że Nafciarze jeszcze nie przegrali w europejskich rozgrywkachBIRRARE HUMANUM ESTComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pinio74Najpewniej Legia
Dość mam wyczytywania na wszelkich forach jaki to obciach, że Wisła Płock jest w Pucharach. Skoro zasłużyła to jest i koniec. Kropka.Piwo czyni każdą czynność przyjemniejsząComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika sloniatkoJeszcze nie zasłużyła, poczekajmy na wyniki finałuLast edited by Pinio74; 2005-06-16, 12:25.BIRRARE HUMANUM ESTComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bury_wilkJestem conajmniej zbulwersowany, że nie mogę oglądać Pucharu Konfederacji. To, że żadna krajowa telewizja nie pokazuje tej imprezy, to chyba ponury żart.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mlukNo nie wiem, czy Groclin był lepszy..."Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.Comment
Comment