Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bury_wilk
na trenera najczęściej typuje się kogoś z zestawu: Żurek, Lorens, Broniszewski;
To ja współczuję Poloni. Jedynie Żurek z tego zestawu zna się na piłce.
Lorens i Bronsizewski spuścili by was do drugiej ligi. Dziwie się, że takich nieudaczników chce ktoś jeszcze zatrudniać.
No i Odra górą teraz dobry występ w rewanżu i po dwakroć
ps i na prawdę nie chodzi tu o Odrę
"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty" Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
Nasi góra.Jeszcze tyl;ko rewanż i I liga uratowana.
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Ja cały czas nie mogę zrozumieć na cholerę tyle barachła będzie udawało, że umie kopać piłkę na najwyższym poziomie.
Góra 10 zespołów, w każdej kolejce mecz i rewanż x2, gra cały rok (no może z miesięczną przerwą letnią) i MOŻE by coś z tego było. Kogo nie stać na podgrzewaną płytę nie gra.
Bo do tej pory to:
1. kopacze udają, że grają
2. trenerzy udają, że trenują
3. sędziowie udają , że sędziują
4. wszyscy biorą olbrzymie pieniądze za udawanie.
No faktycznie stała się wielka tragedia - lepsza drużyna wygrała ze słabszą. Po prostu dramat.
Nie piszę o tragedii,osobiście Widzewa nie lubię.Chodzi mi cały czas o aspekt kibicowski.7-10 tysięcy i atmosfera,a 2 tysiące i spanie na trybunach-nie ma róznicy?.Zresztą wiem ilu kibiców Odry przyjechało do Szczecina(aż 3),a Widzewa pewnie ze 200 conajmniej by było.Gratuluję Odrze pozostania(tylko cud może to zmienić),ale szkoda mi Widzewa.Jeszcze jedno ,byłem dwa razy na wyjeździe w Wodzisławiu i dwa razy na Widzewie.To jest kibicowska przepaść.Kto był,to myślę,że zauważył różnicę.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika sloniatko
Jak tak dalej pójdzie to sie mozę okazać, że przyszłego sezonu nie będzie miał kto sędziować
Zawsze można sprowadzić sędziów z Czech, Słowacji itd. Przedostatni, ważny dla układu dolnej tabeli, mecz Odra- Wisła Płock, prowadził sędzia z drugiego wymienionego kraju.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pogoniarz
Bardzo dobrze,jakby tak się stało Cały PZPN rozgonić i czarną mafię
Tu sie z tobą zgadzam, tylko żeby nie było tak jak swego czasu w Polskim Związku Siatkówki. Też były jakieś przekręty działaczy i o mało co to nieskończyło się to wykluczeniem reprezentacji i klubów z rozgrywek miedzynarodowych.
Comment