Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika robox
przy piwie o piłce kopanej
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bury_wilkna trenera najczęściej typuje się kogoś z zestawu: Żurek, Lorens, Broniszewski;
To ja współczuję Poloni. Jedynie Żurek z tego zestawu zna się na piłce.
Lorens i Bronsizewski spuścili by was do drugiej ligi. Dziwie się, że takich nieudaczników chce ktoś jeszcze zatrudniać.Comment
-
No i Odra górą teraz dobry występ w rewanżu i po dwakroć
ps i na prawdę nie chodzi tu o Odrę"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.Comment
-
Nasi góra.Jeszcze tyl;ko rewanż i I liga uratowana.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
Ja cały czas nie mogę zrozumieć na cholerę tyle barachła będzie udawało, że umie kopać piłkę na najwyższym poziomie.
Góra 10 zespołów, w każdej kolejce mecz i rewanż x2, gra cały rok (no może z miesięczną przerwą letnią) i MOŻE by coś z tego było. Kogo nie stać na podgrzewaną płytę nie gra.
Bo do tej pory to:
1. kopacze udają, że grają
2. trenerzy udają, że trenują
3. sędziowie udają , że sędziują
4. wszyscy biorą olbrzymie pieniądze za udawanie.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika elwoodNo faktycznie stała się wielka tragedia - lepsza drużyna wygrała ze słabszą. Po prostu dramat.
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika antekskolejny sędzia zatrzymany krzysztof zdunek siedzi http://sport.onet.pl/1115447,wiadomosci.htmlPiwo czyni każdą czynność przyjemniejsząComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika antekskolejny sędzia zatrzymany krzysztof zdunek siedzi http://sport.onet.pl/1115447,wiadomosci.htmlPiwo czyni każdą czynność przyjemniejsząComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika sloniatkoJak tak dalej pójdzie to sie mozę okazać, że przyszłego sezonu nie będzie miał kto sędziowaćComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika sloniatkoJak tak dalej pójdzie to sie mozę okazać, że przyszłego sezonu nie będzie miał kto sędziować
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PogoniarzBardzo dobrze,jakby tak się stało Cały PZPN rozgonić i czarną mafięPiwo czyni każdą czynność przyjemniejsząComment
Comment