Krzysiu zażyj to co Goździkowa poleca, za bardzo się napinasz a w twoim wieku jest to niebezpieczne .
przy piwie o piłce kopanej
Collapse
X
-
i co na to kibice Lecha, wynoszący grajka Reissa pod niebiosa?
Kapitan poznańskiego Lecha, Piotr Reiss, zmieni wkrótce klub. Jego nowym pracodawcą ma być beniaminek Idea Ekstraklasy GKS Bełchatów.
Piłkarz otrzymał atrakcyjną ofertę finansową i po meczach Lecha z Lens w Pucharze Intertoto jego transfer zostanie sfinalizowany.
Odbyły się już wstępne rozmowy 33-letniego Reissa z GKS. Nieoficjalnie mówi się, że Lech jest dłużny Reissowi sporą sumę. To może być dodatkowym atutem w negocjacjach z poznańskimi działaczami. Reiss musi bowiem porozumieć się z nimi w sprawie rozwiązania kontraktu, który jest ważny do 2007 roku.
źródło: Przegląd SportowyComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcyKapitan poznańskiego Lecha, Piotr Reiss, zmieni wkrótce klub. Jego nowym pracodawcą ma być beniaminek Idea Ekstraklasy GKS Bełchatów.
Piłkarz otrzymał atrakcyjną ofertę finansową i po meczach Lecha z Lens w Pucharze Intertoto jego transfer zostanie sfinalizowany.
Odbyły się już wstępne rozmowy 33-letniego Reissa z GKS. Nieoficjalnie mówi się, że Lech jest dłużny Reissowi sporą sumę. To może być dodatkowym atutem w negocjacjach z poznańskimi działaczami. Reiss musi bowiem porozumieć się z nimi w sprawie rozwiązania kontraktu, który jest ważny do 2007 roku.
źródło: Przegląd Sportowy
I polegałbym bardziej na oficjalnych źródłach klubowych (nie tylko Lecha) bo sezon ogórkowy w pełniLast edited by albeertos; 2005-06-30, 13:40.(_)>
Nigdy się nie poddawaj!!!
Browar "Pyrlandia" Poznań - albeertos & kiler
Lech jest tam gdzie jego wiara
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!Comment
-
Byłe woj. piotrkowskie najwyraźniej nie ma szczęścia do drużyn piłkarskich na w miarę dobrym poziomie. Najpierw rozsypała sie Piotrcovia, później Ceramika Opoczno a teraz przyszła kolej na RKS Radomsko (http://www.90minut.pl/news.php?id=297010). Oj źle się dziejeJeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci sięComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KrzysiuWcale się nie napinam. Bawi mnie i relaksuje dyskusja z fanatykamiTo inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika peter007Byłe woj. piotrkowskie najwyraźniej nie ma szczęścia do drużyn piłkarskich na w miarę dobrym poziomie. Najpierw rozsypała sie Piotrcovia, później Ceramika Opoczno a teraz przyszła kolej na RKS Radomsko (http://www.90minut.pl/news.php?id=297010). Oj źle się dziejeTo inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KrzysiuJak zawsze najwięcej do powiedzenie mają ci, którzy uważają, że ktoś powinien dopłacać do ich fanaberii.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcyZapewniam Cię, że jak tylko Ruch przyjedzie do Poznania, stawię się na meczu.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KrzysiuWcale się nie napinam. Bawi mnie i relaksuje dyskusja z fanatykamiLwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszotJa chodze na mecze i to często więc mam dużo do powiedzenia w tym temacie.Ty nie chodzisz wcale więc po co zabierasz głos?Po to tylko żeby mącic wodę?Daruj se.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KrzysiuJa w tygodniu oglądam więcej meczów, niż ty przez miesiąc. Od B-klasy po IV ligę, ligi juniorów, młodzików i trampkarzy. I powiem tyle, że poziomem to za bardzo od I i II ligi nie odbiega.
Więc ty też jesteś futbolowym fanatykiemLwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika peter007Byłe woj. piotrkowskie najwyraźniej nie ma szczęścia do drużyn piłkarskich na w miarę dobrym poziomie. Najpierw rozsypała sie Piotrcovia.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszotNo to będziesz miał jeden mecz w sezonie zaliczony.Brawo
Natomiast w nowym sezonie mam zamiar pójść sobie czasem na mecze Warty i Ateny.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KrzysiuJa w tygodniu oglądam więcej meczów, niż ty przez miesiąc. Od B-klasy po IV ligę, ligi juniorów, młodzików i trampkarzy. I powiem tyle, że poziomem to za bardzo od I i II ligi nie odbiega.Last edited by arcy; 2005-07-01, 07:37.Comment
Comment