no tak , a u nas znów podwyżka - 90zł na młyn i 150 na siedzące
przy piwie o piłce kopanej
Collapse
X
-
-
WESOŁY AUTOBUS
Policja pomyliła kibiców z porywaczami
PAP 17:30
Belgijska policja ścigała autokar z rumuńskimi kibicami klubu Rapid Bukareszt, myśląc, że został przez nich porwany.
Po przegranym w środę meczu z belgijskim Anderlechtem kibice Rapidu dowiedzieli się, że muszą czekać kilka godzin zanim będą mogli pojechać do domu. Zdecydowali jednak, że spędzą dzień nad morzem - powiedział rzecznik prokuratury brukselskiej Wim De Troy.
Namówili kierowcę belgijskiego autobusu, żeby ich zabrał na wybrzeże. Kierowca zgodził się, jednak sprawy się skomplikowały, kiedy poinformował on o wyprawie swoją firmę. Tam mylnie zinterpretowano to jako porwanie i powiadomiono policję.
"O autokarze poinformowano policję w całej Belgii. Nie można ryzykować, gdy zachodzi podejrzenie porwania" - powiedział rzecznik.
Policjanci byli szczególnie podejrzliwi, gdy autokar nagle zatrzymał się na ruchliwej obwodnicy i wyszło z niego dwóch mężczyzn. Okazało się później, że chcieli się załatwić i przez pomyłkę kierowca odjechał bez nich.
Fani byli oburzeni, że ktoś mógł ich podejrzewać o użycie przemocy.
"To tak, jakbym był Osamą bin Ladenem, a oni wojskami amerykańskimi" - powiedział jeden z kibiców lokalnej telewizji VTM. Autokar ścigało 20 wozów policyjnych.
Nikt nie został aresztowany i wszystkim pozwolono odjechać do domu.piwoppns@wp.plComment
-
Pogoniarz napisał(a)
Powróciłem z meczu 1:0 po bardzo słabej grze.Kibiców bankowo 10 tysięcy.Kłopoty z biletami i karnetami-można film nakręcićLast edited by Pogoniarz; 2003-08-09, 22:03.
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
Pogoniarz nic mi nie mów , słaba gra , tylko kilka ładnych strzałów , porażka , a w dodatku koszmarny pomysł z numerowanymi miejscami , wchodziłem na stadion pół godziny , mecz opóźniono , tragedia po prostu potem jeszcze rewelacje z Policją (CHWDP) w centrum wywalili nas z tramwaju ładując sie tam z pałkami i tarczami, ogólnie super wieczórComment
-
Już jutro się zacznie.Zmagania na europejskiej arenie dadzą odpowiedź,które miejsce w szeregu zajmują polskie zespoły.Comment
-
darek99 napisał(a)
W poniedziałek rusza na gazeta.pl po raz kolejny gra "piłkarzyki"Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Gratulacje dla Szarpika i Elwooda, u mnie niestety tylko 23 punkty, za bardzo oparłem skład na zawodnikach Legii, a jak wszystkim wiadomo Legia nie wypadła najlepiej.
Byłem w poniedziałek na treningu Legii na Łazienkowskiej i wszystko się wyjaśniło, zawodnicy Legii nie wiedzieli że mecz z Odrą to już początek ligi, myśleli że to kolejny sparing i dlatego się nie przykładali, ale już im wyjaśniłem błąd i obiecali poprawę.
W piłkarzykach trochę pozmieniałem ustawienia i czekam na następną kolejkę, mój klub nosi nazwę -Darek99.Czymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
Epikur z Samos.Comment
-
[QUOTE]Ahumba napisał(a)
[B]po pierwszej kolejce z 14 pkt
Widziałem w Twoim ustawienu zawodników że postawiłeś na Saganowskiego jako kapitana, to tak jak i ja, no i -8 na początek, a to jeszcze nie koniec, chyba go odsuną na dwa mecze, radzę zrobić zmiany, ja już to zrobiłem.Czymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
Epikur z Samos.Comment
-
Ventspils : Wisła Płock
Jeden mecz polskiej drużyny w europejskich pucharach już za nami. Emocji raczej nie było, ale o ile w pierwszej połowie było znośnie, to druga była żałosna. 1:1 jak najbardziej zasłużone, poziom obydwu drużyn porównywalnie słaby.Comment
Comment