No to się dowiedzieliśmy, że debile z kijami są najbardziej wiarygodni.
przy piwie o piłce kopanej
Collapse
X
-
Powtarzam to jeszcze raz, może i rzeczywiście policja częściowo mija sie z prawdą i nie zawsze jej działania są przemyślane, natomiast na pewno nie było by najmniejszych problemów gdyby nie debile (pisze to pełną świadomoscią), którzy na sam widok policjanta, kibica lub zawodnika drużyny przeciwnej dostają ataku szału.Piwo czyni każdą czynność przyjemniejsząComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Twilight_AlehouseSkoro uważasz, że policja zawsze kłamie, a kibice to potulne baranki, to nie musisz już niczego tłumaczyć...Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszotTobie na pewno.Siedząc przed monitorem piszesz jakbyś pozjadał wszystkie rozumy.Jedź kiedyś na wyjazd(najlepiej kilka) popatrz jak zachowują sie obie strony a potem zabieraj głos.Comment
-
Ja kiedyś bywałem i na wyjazdach, ale pewnego dnia przed pięciu laty latające koło głowy kamienie skutecznie mnie zniechęciły do jeżdżenia na inne stadiony - nikt mi nie powie, że oberwanie w bańkę fragmentem skały jest wyrazem miłości do własnego klubu...
Żeby nie było jednostronnie dodam jeszcze, że niegdyś funkcjonariusze, mający pilnować porządku wokół Konwiktorskiej, podśpiewywali sobie pod nosem piosenki sławiące Legię i tylko czekali, aż ktoś do nich ruszy...Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawetComment
-
I niestety triumfalny skok na okręgówkę (z 5 miejsca) się nie udał
Baraż o klasę okręgową
22.06.05 Warta Międzychód - Las Puszczykowo 0-1
Baraż o klasę okręgową - rewanż
26.06.05 Las Puszczykowo - Warta Międzychód 0-5
Las zostaje w A-klasie"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wujcio_Shaggy
Żeby nie było jednostronnie dodam jeszcze, że niegdyś funkcjonariusze, mający pilnować porządku wokół Konwiktorskiej, podśpiewywali sobie pod nosem piosenki sławiące Legię i tylko czekali, aż ktoś do nich ruszy...Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wujcio_Shaggy
Żeby nie było jednostronnie dodam jeszcze, że niegdyś funkcjonariusze, mający pilnować porządku wokół Konwiktorskiej, podśpiewywali sobie pod nosem piosenki sławiące Legię i tylko czekali, aż ktoś do nich ruszy...
Trochę tolerancji , z całą pewnością byli to kibice Legii , a śpiewali bo i tak wiedzieli że nikt do nich nie ruszy , bo niby kto? Emeryci z PKPCzymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
Epikur z Samos.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszotAle jak kiszot otwarcie pisze jak jest to zaraz odzywają się głosy,że on bzdury wypisuje.
pretensje do Arcego on się dziś powoływał na to, że bywam złośliwy
No i teraz na temat
Wygrany sparing Groclinu Dyskobolii z Grazerem AK (mistrzem Austrii) na obozie tamże. Grodziszczanie pokonali rywali 3:1.
Bramki dla Grodziska zdobyli: Sikora, Goliński, Sedlacek"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.Comment
-
Zatrzymań ciąg dalszy:
Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika darek99Trochę tolerancji , z całą pewnością byli to kibice Legii , a śpiewali bo i tak wiedzieli że nikt do nich nie ruszy , bo niby kto? Emeryci z PKPWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawetComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszotNo widzisz,jednak po malutku dojdziemy do tego,że z nasza policją nie jest wszystko tak jak ma być.Ale jak kiszot otwarcie pisze jak jest to zaraz odzywają się głosy,że on bzdury wypisuje.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wujcio_ShaggyJa kiedyś bywałem i na wyjazdach, ale pewnego dnia przed pięciu laty latające koło głowy kamienie skutecznie mnie zniechęciły do jeżdżenia na inne stadiony - nikt mi nie powie, że oberwanie w bańkę fragmentem skały jest wyrazem miłości do własnego klubu...
Żeby nie było jednostronnie dodam jeszcze, że niegdyś funkcjonariusze, mający pilnować porządku wokół Konwiktorskiej, podśpiewywali sobie pod nosem piosenki sławiące Legię i tylko czekali, aż ktoś do nich ruszy...
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszotNo widzisz,jednak po malutku dojdziemy do tego,że z nasza policją nie jest wszystko tak jak ma być.Ale jak kiszot otwarcie pisze jak jest to zaraz odzywają się głosy,że on bzdury wypisuje.Piwo czyni każdą czynność przyjemniejsząComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika sloniatkoKiszocie czytasz tylko to co chcesz, pierwszą część wypowiedzi Wujcia jakoś tak pominąłeś
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KrzysiuKiszot otwarcie kłamie. Jesteś po prostu ślepy i chory z nienawiści.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszotCzytam wszystko a cytuję to co chcęPiwo czyni każdą czynność przyjemniejsząComment
Comment