Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną
przy piwie o piłce kopanej
Collapse
X
-
Odnalazł się Wojciech Kowalczyk! Jest obecnie gwiazdą A-klasy, kapitanem drużyny AZS Absolwent Warszawa.
Muszę przyznać, że dość specyficznie rozumieją w tym klubie (AZS - Akademicki Związek Sportowy) określenie absolwent - wychodzi na to, że wystarczy pięć klas podstawówki.Comment
-
Przed chwilą skończył się szlagier w lidze szkockiej.Rangersi pokonali Celtów 3:1,będąc zespołem zdecydowanie lepszym.Boruc zagrał od pierwszej minuty i...co miał wpuścić to ...wpuścił.Miał sporo szczęścia ,ponieważ przeciwnicy pudłowali niemiłosiernie.Żurawski wszedł na ostatnie dwadzieścia kilka minut i to w sumie tyle można powiedzieć o jego grze.Szczerze mówiąc mecz mnie troszkę rozczarował;spodziewałem się walki na całego ,a tu po czerwonej kartce dla zawodnika Celticu ,zupełnie zeszło z "Katolików"powietrze.Last edited by Pogoniarz; 2005-08-20, 14:48.
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pieczarekA może nazwa klubu (Absolwent) jest od jednego z produktów ukrytego sponsora, czyli Polmosu Białystok?
AZS należałoby wtedy rozszyfrować jako: Abstynentów Zostawiłem (w) Sewilli.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcyMecz jesieni w Lubinie - Zaglębie-Lech 4:5.
A tak na poważnie, to jak słuchałem relacji w internecie, to włos się na głowie jeżył co oni wyprawiali. Po 7 minutach 2-0 dla Zagłębia, potem Liberda dwa pierwsze strzały Lecha przepuszcza. Ale wygrana cieszy. Mam nadzieję że po tym meczu wykuje sie charakter drużyny jak po meczu z Wisłą Płock wiosną 2004 roku, kiedy był remis 4-4. Tamten mecz miał podobny przebieg i dramaturgię.(_)>
Nigdy się nie poddawaj!!!
Browar "Pyrlandia" Poznań - albeertos & kiler
Lech jest tam gdzie jego wiara
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika albeertosRaczej radosna twórczość w obronie
A tak na poważnie, to jak słuchałem relacji w internecie, to włos się na głowie jeżył co oni wyprawiali. Po 7 minutach 2-0 dla Zagłębia, potem Liberda dwa pierwsze strzały Lecha przepuszcza. Ale wygrana cieszy. Mam nadzieję że po tym meczu wykuje sie charakter drużyny jak po meczu z Wisłą Płock wiosną 2004 roku, kiedy był remis 4-4. Tamten mecz miał podobny przebieg i dramaturgię.Comment
-
Kurcze chciałem jechać do Wronek na jutrzejszy mecz,w końcu to tylko około 220 km jazdy drogą;180 koleją(ale powrót do d..),lecz po akcji Lechii i Ruchu na swoich adwersarzy chęć mi zdecydowanie odeszła.Zresztą jadąc do Wronek czy Grodziska można spodziewać się"atrakcji" ze strony hools dwóch klubów.Dotychczas kończyło się to na demolkach samochodów i czasem obiciu,ostatnio było znacznie gorzej - w ruch poszły noże...i dwóch fanów Pogoni wylądowało w szpitalu z ranami kłutymi.
No i nie wiem co robić cholercia.
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
-
Legia poraz kolejny dała ciała-żeby nie powiedzieć tego inaczej. Ambicje Legii przerastają jej własne możliwości. O mistrzostwie mogą zapomnieć. Co z tego że Legia ma utalentowaną młodzież skoro nie ma się ona od kogo uczyć. Dyrektor sportowy pan Bednarz myśli chyba że Legię zbawią cudzoziemcy w co jednak wątpie. Niestety przyjdzie im się chyba pożegnać równiez z pucharem UEFA. Nie wiem czy się cieszyć że czy płakać.
Przyznam że jeszcze nigdy nie wątpiłem w Legię tak jak dziś.Browar Kapitański- Warzone na pełnym morzuComment
-
Zajka - demonizujesz sprawę wyniku. Przypadkiem wszedłem na stronę kibiców Legii (www.legialive.pl) i znalazłem bardzo ciekawe materiały. Otóż Bodziach, prawdopodobnie stały autor rubryki "Relacja z trybun", napisał: Choć do wyjazdu (do Zurychu) nie zachęca gra piłkarzy, to nie ona jest dla nas najważniejsza. Udowodniliśmy to zaraz po przerwie skandując "Ch... z wynikami, Żyleta jest zawsze z Wami!". Skoro nawet dla Żylety wyniki nie są ważne, to czym tu się martwić? Pogodą? Cenami biletów? Katastrofalną frekwencją na stadionie?Last edited by pieczarek; 2005-08-21, 06:52.Comment
-
to jak słuchałem relacji w internecie
ps. Pozdro dla kibiców z Lubina za dobre przyjęcie i transparenty popierające nasz bojkotComment
Comment