Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcy
przy piwie o piłce kopanej
Collapse
X
-
No i jeszcze raz okazało się, że polskie drużyny przegrywają przez zwykłe frajerstwo. Mimo niezłego meczu Wisła odpadła z LM głównie dzięki:
a. niepotrzebnym, frajerskim dwóm żółtym kartkom (w tym jedna zamienina na czerwoną - Sobolewski)
b. braku koncentracji parę minut przed końcem meczu przy korzystnym wyniku - sytuacja po nieuznanej bramce - już myśleli, że wszystko mają w kieszeni.
No ale tak to bywa - w końcu Liga Mistrzów to nie nasza liga i tam frajerstwo z reguły wybaczane nie jest.
Może to i lepiej dla moich nerwów, w końcu z taką nonszalancją nie mieliby czego szukać dalej, choć co może zabrzmi jak paradoks mecz był niezły, a i Radzio udowodnił, że zna się nie tylko na obsłudze Dody - gdyby nie On to pewnie i dogrywki by nie byłoOstatnia zmiana dokonana przez iron; 2005-08-23, 22:39.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, OjczyznaComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcyChyba niektórzy o tym zapomnieli. Panathinaikos nie zagrał wybitnie (wbrew bajaniom Engela) ale na Wisłę wystarczyło.
Wiem - narażam się na banana, lub kolejne udzielanie się w temacie o ochłonięciach, ale trochę pobudzony jestembigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
-
Mam dość, odpuszczam sobie kibicowanie, to nie na moje nerwy. A na miejscu Cupiała sprzedałbym to całe towarzystwo i miał świety spokój.Lepiej milcząc uchodzić za idiotę, niż odzywając się rozwiać wszelkie wątpliwości.
------------------------------------------------------------------
Jasne czy ciemne? Jasne, że ciemne!Comment
-
I na koniec taka mało odkrywcza uwaga - ten mecz obnażył tylko całą słabość polskiej ekstraklasyOstatnia zmiana dokonana przez iron; 2005-08-23, 22:47.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
-
Nie wiem, naprawdę nie wiem, czy będę miał mentalną siłę kibicować im w Pucharze UEFA. Ostatnio taki zrezygnowany byłem po 0:2 reprezentacji Wójcika w Szwecji.
Nie wiem też, czy czepiać się bardziej całej drużyny, że nie chcieli walczyć, czy Zieńczuka, że nie chciał strzelać bramek. Sam mógł wygrać ten mecz.Majdan też tym jednym farfoclem na 4:1 wyrzucił do śmieci z 10 swoich błyskotliwych interwencji w poprzednich minutach meczu.
I KTO TO, DO CIEMNEJ ŚRUBKI, JEST MALEZJANI I KONSESJAO? Jak można być analfabetą w takim wieku? Raz nawet chyba poprawił Gmocha, który prawidłowo wymówił nazwisko Conceicao...Comment
-
oby wyszło na moje... (przy pierwszym gwizdku pomyslałem sobie życzenie, jak przy spadającej gwiazdce - nie białej...) - reszta bez komentarza a treść życzenia pozostawię sobie...Koniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!
Wielka szkoda, po wczorajszym meczu widać, że Grecy w meczu w Krakowie po prostu zlekceważyli Wisłę. Tym razem Brożek i Frankowski sobie nie pograli, szanse miał Zieńczuk, ale ich nie wykorzystał. Piękny strzał Sobolewskiego niestety nie wystarczył. Ale wieczór był bardzo emocjonujący.BIRRARE HUMANUM ESTComment
-
Mieliśmy do czynienia z unikalną próbą ukazania smaku piwa "Tyskie" poprzez grę w piłkę nożną.
I dostaliśmy:
Głośno reklamowane, ładnie opakowane, na początku trochę pieni się i syczy. Sztucznie nagazowane, okazuje się juz po chwili bezbarwnym. Za to odbija się głośno i bardzo długo.Dziku
Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąlenąMajdan też tym jednym farfoclem na 4:1 wyrzucił do śmieci z 10 swoich błyskotliwych interwencji w poprzednich minutach meczu.Piwo czyni każdą czynność przyjemniejsząComment
-
Niezależnie od wyczynów pozostałych naszych pucharowych reprezentantów w kontekście wczorajszego meczu rozegranego przez Wisłę mowa o obronie honoru polskiej piłki kopanej ociera się o czarny humor. Jak długo drużyna myśli w czasie meczu głównie ile mogą kasiory mieć po meczu zamiast po prostu grać tak długo "wygrane" mecze będą przegrywać. A pieniądze sponsorskie wydawane przez różne KP będą pieniędzmi wyrzuconymi w błoto.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AhumbaJak długo drużyna myśli w czasie meczu głównie ile mogą kasiory mieć po meczu zamiast po prostu grać tak długo "wygrane" mecze będą przegrywać.Comment