Pogoniarz napisał(a) Jestem pod wrażeniem akcji krakowskiej policji przed,w czasie i po meczu Kraksy z Niebieskimi.Jak zwykle strzelanie do kibiców z dwóch metrów powyżej pasa gumowymi kulkami.Jak zwykle najwięcej oberwali niewinni,którzy nie uciekali,gdyż nic złego nie zrobili.
Po prostu tylko to przychodzi mi na myśl CHWDP
Nie żebym był po stronie policji, ale...
Jakie wyjście miała w tej sytuacji policja? Mieli grzecznie poprosić o przejście chuliganów na jedną stronę i wtedy ich pacyfikować?
Jestem zdecydowanym zwolennikiem tępienia chamstwa i chuligaństwa na stadionach. Burdy wywołuje zwykle łatwa do identyfikacji grupka debili, natomiast reszta siedzących obok kibiców ich toleruje. A w myśl zasady "Gdzie drwa rąbią, tam wióry lecą", w przypadku takiej akcji oberwie się również osobom niezainteresowanym bójkami.
Winni są wszyscy: policja i wymiar sprawiedliwości za marne efekty walki ze stadionowymi idiotami, władze klubów za brak kontroli nad "kibicami", wreszcie prawdziwi kibice za tolerowanie wybryków chuliganów.
Krok po kroku, krok po kroczku,
Najpiękniejsze w całym roczku
Idą Święta...
Ale nie wiedzieć czemu, nie broni strzałów w środek bramki, tylko się rzuca po rogach. Wystaczy więc dobrze nastawić celownik.
P.S.
Czy to aby nie jest gierka dla naszych kopaczy??
Nie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)
celt_birofil napisał(a) Ale nie wiedzieć czemu, nie broni strzałów w środek bramki, tylko się rzuca po rogach. Wystaczy więc dobrze nastawić celownik.
P.S.
Czy to aby nie jest gierka dla naszych kopaczy??
A u mnie te w srodek bramki też broni
Pech... Może trafiłeś na bramkarza rezerwowego
Comment