Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika darek99
Tu jest coś do zrozumienia. Na przykład to, że to Kiszot, a nie jak piszesz -ja, zapożyczył hasło kibiców Lecha. A kłamiesz, że czytasz ze zrozumieniem...
Napisałem analogiczne hasło piwne odnoszące się do żenującego występu Legii. Gdyby na koszulkach Legii nie występowało piwne logo nie byłoby o czym pisać - jak o grze tego zespołu.
Czy hasło, które Ty wymyśliłeś w ramach pojmowanego przez Ciebie odwetu ma coś wspólnego z piwem - NIE. Jest tylko zwykłym przejawem złośliwości i prostactwa, którego w swej bezmyślności szukasz u innych. A kłamiesz, że czytasz posty bez zacietrzewienia...
Inna sprawa, że jeśli chodzi o moje preferencje futbolowe hasło jest idealnie... nie trafione...
Nie obrażaj się na fakty - łatwiej Ci będzie zrozumieć na przykład to, że choćby w takim lesie jest sporo ciekawszych rzeczy niż na stadionie Legii.
Wyjedź do lasu spędź w nim trochę czasu zamiast na stadionie lub przed telewizorem smęcić się grą Legii... Może nawet kultury Ci przybędzie lub zacietrzewienia ubędzie... U mnie już wyjeżdżasz - do ignorowanych.
Comment