Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kalifat
przy piwie o piłce kopanej
Collapse
X
-
Wczoraj poszedłem na mecz GKS Mierzyn z Pogonią II w ramach rozgrywek IV ligi.Mecz rozgrywano w Przecławiu( to w sumie jakby dzielnica Szczecina).Zdziwiło mnie ,że kibice z Mierzyna mieli swoje szaliki (notabene ja mieszkam prawie ,że w Mierzynie )i kilka razy coś tam krzyknęli.Pogoda dopisała,kibiców było około 400 w tym 100 z szalikami Pogoni,piwko legalnie się piło-także pełna rekreacja.Sam mecz bardzo słaby i zakończył się porażką rezerw 1:2.O sędziowaniu szkoda pisać,było tak beznadziejne jak i mecz.
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
Ciekawe, czy też macie odruchy wymiotne, jak tiwi od tygodnia pokazuje, ile sekund do meczu, co który z naszych narodowych kopaczy zjadł, a jaką kupkę zrobił, co mu się śniło i tym podobne pierdoły.
Robi się gwiazdorków z przeciętniaków, sodówa im uderza a efekty później widać w drugich (i nie tylko) połowach meczy.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
Rozbawił mnie Żurawski .W wywiadzie rzekł ,że pokonamy w środę Walię i mamy już awans w kieszeni.Żurawski może i jest dobrym piłkarzem ,ale liczyć to On nie potrafi Jesteśmy jeszcze zależni od grupy 1 i 8.Może faktycznie pokonanie Walii da nam awans ,ale w tych grupach muszą paść wyniki ,które nas będą satysfakcjonować.Last edited by Pogoniarz; 2005-09-05, 14:13.
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PogoniarzRozbawił mnie Żurawski .W wywiadzie rzekł ,że pokonamy w środę Walię i mamy już awans w kieszeni.Żurawski może i jest dobrym piłkarzem ,ale liczyć to On nie potrafi Jesteśmy jeszcze zależni od grupy 1 i 8.Może faktycznie pokonanie Walii da nam awans ,ale w tych grupach muszą paść wyniki ,które nas będą satysfakcjonować.
Szczególnie, że możliwości w grupie 1 jest jeszcze naprawdę sporo, a i Węgrzy nie stracili szans awansu (a Szwedów i Chorwatów podejmują u siebie)bla bla blaComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kalifatŻurawskiemu to akurat się nie dziwię, bo nie musi On zajmować się liczeniem punktów, tylko że takie brednie powtarzają dziennikarze prasowi i telewizyjni, a to już inna sprawa, która podpada pod ... brak kompetencji.
Szczególnie, że możliwości w grupie 1 jest jeszcze naprawdę sporo, a i Węgrzy nie stracili szans awansu (a Szwedów i Chorwatów podejmują u siebie)Piwo czyni każdą czynność przyjemniejsząComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika roboxW Zagłębiu zmiana na stanowisku trenera, Chorwata Beska zastąpił Franek Smuda. Sam nie wiem, co o tej zmianie myśleć , pewnie najbliższe wyniki rozwieją moje wątpliwości.
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
Franek świetnie się sprawdza gdy ma bardzo dobrych zawodników - potrafi z nich zrobić walczącą drużynę. Na razie natomiast nie sprawdził się jako trener przygotowujący drużynę do sezonu. Choć tez nigdzie poza Widzewem nie dostał na to odpowiednio dużo czasu.To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.Comment
-
No Panowie! Pełna koncentracja. Za chwilę zacznie się niezapomniany spektakl.
Redaktor DS już za chwilę da pewnie jak zwykle popis. Pytanie tylko: kto z kim gra? w co? i po co? Ale tonieważne
Zamieniam się cały w słuchWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
Comment