Nie jest źle ale ... niestety wciąż 0:0
przy piwie o piłce kopanej
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PogoniarzJak stawiałem przed meczem ,uda się wygrać 1:0-ledwo ledwo,ale zawszePiwo czyni każdą czynność przyjemniejsząComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika sloniatkoNie jest źle ale ... niestety wciąż 0:0
Anglicy też się męczą z Irlandią Północną, remis 0:0, do przerwy.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika sloniatkoJak też tak obstawiałem. Mam nadzieję ,ze będzie tak jak z Irlandią - męczarnie z happy endem.
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
Mecz prawie jak za Engela - choć sytuacji więcej, to gdyby nie ten karny...
W sumie pomimo ogólnie wolnego tempa (oprócz rajdów Kosowskiego - rewelacja) i nieskuteczności, naprawdę nieźle. Kombinacyjna gra, dużo podań, w tym prostopadłych - lubię taką piłkę.Comment
-
Szlag mnie trafia jak patrzę na tą ich grę na wolne, karne. Każdy nasz zawodnik w okolicach pola karnego przeciwnika nie kombinuje jak strzelić gola, tylko jak się podłożyć się coby był karny lub przynajmniej wolny. Niecierpię takiej piłki ehhhhhhhhhhhhh
Na całe szczęście LM już niedługo i będzie można pooglądac trochę dobrej piłkiLepiej milcząc uchodzić za idiotę, niż odzywając się rozwiać wszelkie wątpliwości.
------------------------------------------------------------------
Jasne czy ciemne? Jasne, że ciemne!Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ergieSzlag mnie trafia jak patrzę na tą ich grę na wolne, karne. Każdy nasz zawodnik w okolicach pola karnego przeciwnika nie kombinuje jak strzelić gola, tylko jak się podłożyć się coby był karny lub przynajmniej wolny. Niecierpię takiej piłki ehhhhhhhhhhhhh
Na całe szczęście LM już niedługo i będzie można pooglądac trochę dobrej piłkiPiwo czyni każdą czynność przyjemniejsząComment
Comment