Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną
przy piwie o piłce kopanej
Collapse
X
-
No męczarnie z Walią, ale liczy sie końcowy wynik.... Do przewidzenia wygrana Szwecji - oni nigdy nie odpuszczają (coś o tym wiemy), ale Anglia kiepściutko... słaby bramkarz.... kłopoty z atakiem... jest szansa, aby nie przegrać na Old Trafford...
Byłoby miłoFanatyk Newcastle ...Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cielakNo ale bez Polskiej drużyny."Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.Comment
-
A w TVP skróty wedle tradycyjnego scenariusza: przypomnienie naszego meczu (to akurat normalne), po czym obszerne fragmenty reszty meczów z naszej grupy... Fajnie, że Irlandia wygrała z Anglią, ale serwowanie półgodzinnego skrótu średnio atrakcyjnego meczu na 1:0 to chyba przesada. Nie mówiąc o hicie Austria-Azerbejdżan.Comment
-
Nie, to jest ponad moje siły. Mija godzina programu, a oni pokazali dwa i pól meczu. Z wypiekami na twarzy obejrzałem 0:0 Austrii z Azerbejdżanem. Właśnie widzę na ekranie wyniki z grupy czeskiej, gdzie też były mecze ze słabeuszami, ale padło w nich chyba z 10 bramek. Nie pokazali ani jednej i bardzo się cieszę, bo jakiego Polaka obchodzą gole w niepolskiej grupie, kiedy może sobie śledzić walkę o środek tabeli w naszej.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąlenąNie, to jest ponad moje siły.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Zwycięstwo 1-0 i plan wykonany, chociaż styl w końcówce znowu bardziej przypominał podwórko przed moim blokiem. Bardzo dobry mecz Kosowskiego, dobry Żurawskiego, trochę słabiej Smolarek. Całkiem nieźle zaprezentował się Jop na środku obrony. Szkoda, że Węgrzy nie dowieźli do końca remisu, ale powinniśmy liczyć tylko na siebie. Porażka Anglii to duża niespodzianka, mamy szansę nawet na 1 miejsce w tabeli.BIRRARE HUMANUM ESTComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pogoniarz... Gra w/g mnie słabiutka.Wymęczyli 1:0...
A najbardziej mnie wk... gadanie, że liczy się wynik, a nie gra. Ja ogladam mecz dla gry, a nie wyniku. Wynik jest drugoplanowy.Comment
-
Plan minimum wykonany. Teraz musi się dobrze ułożyć któryś z kilku meczy Czech, Holandii, Chorwacji, Szwecji, Angli. Jak nie, to nasz mecz z Anglią będzie meczem o wszystko i tradycyjnie go przegramy... tfu...
Wygramy bez względu na wszystko i już.
A ten Ibrahimovic, to zupełnie nie umie grać w piłkę. Wszystko popsuł i jeszcze się cieszy A wogóle, to co to za Szwed, co ma tak na nazwisko? Ja bym go zdyskwalifikował...
Lubię kiedy się zieleni
Lubię jak się piwo pieni...
...najlepiej z Browaru Szlacheckiego!Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KrzysiuA najbardziej mnie wk... gadanie, że liczy się wynik, a nie gra. Ja ogladam mecz dla gry, a nie wyniku. Wynik jest drugoplanowy.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
Comment