Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszot
przy piwie o piłce kopanej
Collapse
X
-
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
-
Na razie radosnie w Lyonie. Zobaczymy jak to będzie na koniec ale jestem pewien, że jezeli sedziowie nie będą pomagać Realowi (jak to zwykle bywa) to ten nie wyjdzie z grupy - i to będzie najlepsza wiadomość tegorocznej LMTo inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Ahumbai to 2:0
3:0 a dopiero 33 minuty za namiLast edited by Ahumba; 2005-09-13, 20:17.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
Noż jak ja nie znoszę głupich brazylijskich nachali - wiedziałem, że nie strzeli - Brazylijczycy nigdy nie strzelają karnych bo zbyt olewacko do tego podchodzą i koniecznie chcą to zrobić technicznie. Byłoby 4:0 a na konie z szósteczka. A tak to nic nie wiadomo bo obroniony karny często zmienia oblicze meczu.Last edited by zythum; 2005-09-13, 20:31.To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.Comment
-
Jest super ,szkoda tego karnego,ale nic to Real jest mimo wszystko bardzo groźny,jedna im wejdzie zaraz po przerwie i może być nerwówka a jak spisuje się Szpak,oglądam na Polsat Sport,choć w sumie przełaczę na jedyneczkę w drugiej połowie
Aha ,ale ten Carew to drewniak,Kogoś mi przypominaLast edited by Pogoniarz; 2005-09-13, 20:36.
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
Lion wygrał zasłużenie. Pokazali "Galaktikos" gdzie ich miejsce. W Realu nie błyskały gwiazdy, a najbardziej zastanawia mnie sens sciągnięcia z Brazylii jakiegoś chłopczyka do ataku. Nie dość że nic nie grał to jeszcze jego strój mnie śmieszył. Koszulka wisiała na nim jak na wieszaku, a spodenki wyglądały jak by grał w "rybaczkach"!! Taki zespół nie potrafi uszyć dla swojego piłkarza stroju!!
Krótko mówiąc "galaktyczna porażka Galaktikos".zupka chmielowa dobra i zdrowa!!
Comment
-
Dzisiejsze wyniki.
GRUPA E
AC Milan - Fenerbahce 3 - 1
PSV Eindhoven - Schalke 1 - 0
GRUPA F
Lyon - Real Madryt 3 - 0
Olympiakos - Rosenborg 1 - 3
GRUPA G
Chelsea - Anderlecht 1 - 0
Real Betis - Liverpool 1 - 2
GRUPA H
Petrzałka - Inter Mediolan 0 - 1
Rangers - FC Porto 3 - 2"Piwo stanowi dowód, że Bóg nas kocha i chce, abyśmy byli szczęśliwi" - Benjamin FranklinComment
-
Wczoraj przynajmniej przez pierwszą połowę można było sie pocieszyć oglądaniem piłki. Real dostał łomot, ale obstawiam, że ostatecznie i tak wyląduje wyżej niż Francuzi. Tak to już z reguły bywa. Ciekawe, czy gdyby w drugiej połowie Lyon grał to samo co w pierwszej, to skończyłoby się na 3-3, czy na 6-0?
Lubię kiedy się zieleni
Lubię jak się piwo pieni...
...najlepiej z Browaru Szlacheckiego!Comment
-
Reprezentacja Polski zajmuje 17. miejsce w najnowszym rankingu FIFA i awansowała aż o pięć miejsc; to najwyższa lokata biało-czerwonych w historii.
Anglicy spadli z 7. na 11. a reszta jest już mało istotnaJeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci sięComment
-
No i Groclinowi udało się nie przegrać na wyjeździe.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AhumbaNo i Groclinowi udało się nie przegrać na wyjeździe.
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
Comment