Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcy
przy piwie o piłce kopanej
Collapse
X
-
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KrzysiuJest, tylko mniejszy, bo Tyskie jest również sponsorem reprezentacji Polski (a przynajmniej było w meczu z Walią).Last edited by arcy; 2005-09-17, 17:05.Comment
-
Na stadionie Lecha przy ul.Bułgarskiej wielki napis :
PIJ TYSKIE GRAJ JAK WISŁAComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AudiNa stadionie Lecha przy ul.Bułgarskiej wielki napis :
PIJ TYSKIE GRAJ JAK WISŁAComment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcyTak Ci się tylko wydaje. Kwaśniewski też podobno jest "prezydentem wszystkich Polaków".Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AhumbaArcy, przecież Żą nie napisał, że wisła jest klubem WSZYSTKICH libiców.Comment
-
A Ty nie przesadzasz??
Pokaż mi choć jeden króciutki programik, który pasowałby KAŻDEMU płacącemu abonament ( o całości nie piszę).
Na tej zasadzie ktoś kto jest PU może powiedzieć, że Twoje wypowiedzi są marnotrawieniem tego i owego i jako Ci co wspierają Arta nie życzą sobie Twoich "wypocin".Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
A ja nie chcę seriali w TVP . Czy arcy popierasz mnie? W końcu ja też jestem udziałowcem TVP?To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.Comment
-
Wreszcie pierwsze zwycięstwo w II lidze.Podbeskidzie pokonane przez Polonię 3:2.Kto wie jak mógł sie skończyć pojedynek z Jagiellonią.Tymbardziej że Jaga wtopiła z ŁKSem.
Na inauguracje I ligi hokeja Polonia uległa Naprzodowi Janów(Katowice) 7:3
Mała ciekawostka,hokejowe GKS Katowice padły natomiast w dzielnicy Nikiszowiec reaktywował siew zeszłym roku po kilku latach klub Naprzód Janów.Który ma sie całkiem dobrze.
Smolarek strzelił 2 gole Werderowi co niestety nie pomogło i BVB uległo bremeńczykom 3:2Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcyTak Ci się tylko wydaje. Kwaśniewski też podobno jest "prezydentem wszystkich Polaków".
A Wisła była "naszą wspólną sprawą" na długo przed tym, zanim zainteresowali się nią marketingowcy z KP. W gruncie rzeczy właśnie dlatego się nią zainteresowali - bo była "nasza wspólną sprawą". Tak samo jak niedawno Legia i Widzew, kiedy reprezentowały nasz futbol na arenie międzynarodowej.Comment
Comment