A potrafisz chociaż raz odnieść się do meritum
przy piwie o piłce kopanej
Collapse
X
-
To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud. -
Cholera wiedziałem,że mecz ,który miał elektryzować całą Anglię zakończy się bezbramkowym remisem.Dużo biegania,kopania się po kościach i wywalania piłki po autach.Szkoda ,że nie było innej alternatywy i na Polsacie Sport " leciał" też ten mecz
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
Kurcze jakiś dziwny chyba jestem bo nigdy nie dostałem pałą od policji. Nie wiem może dlatego, że niegdy im nie ubliżałem dla samej zasady co po niektórzy, a moze wyczuwaja telepatycznie, że mam dla ich pracy szacunek.Bo kto piwa nie pije ten jest wywrotowcem, świadomie uszczuplającym dochody państwa, bezideowcem.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika YouPeter... niegdy im nie ubliżałem dla samej zasady co po niektórzy, a moze wyczuwaja telepatycznie, że mam dla ich pracy szacunek.
...niegdy im nie ubliżałem dla samej zasady...zupka chmielowa dobra i zdrowa!!
Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cielakCzy chciałeś napisać-"niegdyś im ubliżałem dla samej zasady"?Bo kto piwa nie pije ten jest wywrotowcem, świadomie uszczuplającym dochody państwa, bezideowcem.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcyProszę bardzo: wolę, żeby policjant przyłożył kibolowi o raz za dużo, niż o raz za mało.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zythumKiszot - wróciłeś już? Moja radość nie jest Twoją radością ale szczerze życzę utrzymania a przede wszystkim gry na SWOIM stadionie.
Mecz był na tragicznym poziomie.Widzew nic nie grał a Polonia była jeszcze słabsza.Strzały na bramki można by policzyć na palcach jednej ręki Dno totalne.Z tego co widziałem to Polonia o wiele lepiej prezentuje się na wyjazdach.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
Na najbliższy mecz Lech-Legia sprzedano już 20 tysięcy miejsc (bilety + karnety + 500 biletów dla kibiców Legii). A to jeszcze nie koniec sprzedaży.
Ciekawe kiedy w Warszawie na stadion pofatyguje się te 4-5% mieszkańców miasta i okolic? Wiem, wiem - nie wcześniej niż się dorobią jakiegoś porządnego obiektu. Czyli pewnie za 10 lat.Comment
-
Bravo Petrżalka !!!!!
I mój faworyt Artmedia wygrał, upokarzając sławetne FC Porto 3:2 !
Z winiku 0:2 zrobić zwycięstwo i to na wyjeżdzie - to już nie zabawa ...
Orły do boju ( przecież to tylko UEFA ) - pokażcie światu, że też potraficie - chyba Piramida w Tychach i Tyskie wam służy !?
( Podobno Wisła Kraków ma wygrać - 4:3 ! )
Slavia ( mój drugi fawaryt do 1/8 ) trochę gorzej bo na razie ma 1 pkt ale se chociaż pograją.Comment
-
Dziś najpierw Dyskobolia, potem Wisła. Mimo różnych wyników, wydaje mi sie, że szanse na awans mają podobne. Wisła ma więcej do odrobienia, ale przeciwnik Grodziska jest dużo silniejszy...
Piwo mam, będę oglądał...
Lubię kiedy się zieleni
Lubię jak się piwo pieni...
...najlepiej z Browaru Szlacheckiego!Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pieczarekNa najbliższy mecz Lech-Legia sprzedano już 20 tysięcy miejsc (bilety + karnety + 500 biletów dla kibiców Legii). A to jeszcze nie koniec sprzedaży.
Ciekawe kiedy w Warszawie na stadion pofatyguje się te 4-5% mieszkańców miasta i okolic? Wiem, wiem - nie wcześniej niż się dorobią jakiegoś porządnego obiektu. Czyli pewnie za 10 lat.
Ogladając mecz MU z Benficą i słuchając durne teksty o wspaniałej atmosferze popijałem piwo i kładłem się ze śmiechu.67000 tysięcy ludzi na trybunach ,a słychać było praktycznie 3000 fanów Benfiki.Wczoraj grał u siebie Liverpool i porównanie jest chyba zbyteczne.
Z innej beki.Dziś wiczór piłkarski i jak pisał Bury ja też jestem juz zaopatrzony w piwo .Powinno styknąć 11 Miodowych i 13 NoteckichLast edited by Pogoniarz; 2005-09-29, 11:13.
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
Comment