Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pogoniarz
Z pewnością nie teraz ,jak zapewne dobrze wiesz,prezesik Żygo walczy z kibicami,chce mieć samych popcorn-fanów popijających colę i chodzących w krawatach(tacy są mniej awanturujacy się).Zapomina z innym debilkiem Dziewulskim o tym ,że to nie oni tworzyli ten klub,że to nie oni zdzierają gardła na meczu od x lat,to nie oni narażają się na meczach wyjazdowych.Legia to są oddani KIBICE ,a nie piłkarzyki i prezesiki.Ci ostatni się zmienią,a Kibice zostaną(no chyba ,że będą przerzuty do Polonii )
W zasadzie mógłbym się zgodzić z tym co napisałeś, gdyby nie małe ale.
Gdybyś był na miejscu p Żygo , czy innego Dziewulskiego i co chwila po występach grupy "kibiców" kochających klub, musiał płacić kary do PZPN, UEFA, FIFA i ciort wie gdzie jeszcze i musiał wydawać grubą kasiorę za naprawę ławek , reklam i ciort wie co jescze, jakbyś traktował tych kibiców?"
To tak jak byś zaprosił nas Forumowiczów co dwa tygodnie na piwo do domu i po każdej takiej wizycie płaciłbyś mandaty na Policję i musiał byś odnawiać mieszkanie.
Podejrzewam, że szybko byś powiedział, że więcej nas u siebie nie chcesz widzieć (zakaz stadionowy) i wolałbyś wizyty tych co piją colę w krawatach lub nikogo.
Pogoniarz , nie zbaczaj z tematu, tylko napisz kiedy zapraszasz "kibiców" Westy na rozpierdziuchę swojej/jej ( do wyboru) chałupy . Przyjedziemy odpowiednio wyposażeni.....
Pogoniarz , nie zbaczaj z tematu, tylko napisz kiedy zapraszasz "kibiców" Westy na rozpierdziuchę swojej/jej ( do wyboru) chałupy . Przyjedziemy odpowiednio wyposażeni.....
W co? Granaty z Konstancina?
Westa ma "kibiców" no no ,ale jakich?
Wygląda na to, że następny zespół pokazuje w którym miejscu znajduje się polska piłka kopana. Niestety Groclin nie gra i po pół godzinie już 0:2.
Po drugiej straconej bramce odszedłem od tv. Groclinu nie ma na boisku. Do tego jeszcze fonia wyprzedza wizję co jest dość denerwujące. Czekam na Wisłę i liczę, że nawet jeśli nie awansują to stworzą dobre widowisko
Jeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci się
Wygląda na to, że następny zespół pokazuje w którym miejscu znajduje się polska piłka kopana. Niestety Groclin nie gra i po pół godzinie już 0:2.
Prze dzisiejszymi meczami byłem i jestem dalej naładowany pozytywnie.To znaczy bardziej liczyłem i liczę na Wisłę(wiara czyni cuda),jakoś od początku nie byłem przekonany co do Dyskobolii i to co zobaczyłem do przerwy to treningowa gra Francuzów.Doprawdy miło się patrzy jak piłka ich się "słucha",a co do graczy z Grodziska to pierwsza połowa fatalna.Narobili w spodenki przed meczem i grają jak panienki.Po swoich faulach poklepują ,dają grabę,nie widać w ogóle sportowej złości,zaciętości w grze,ech...Pewnie za rok będzie tylko jedna drużyna w Pucharze UEFA No chyba ,że Wisła zagra z jajami(a stać ich na to )
hmmm może faktycznie nie jest to jakis super mecz w wykonaniu Groclinu ale ja juz sie nauczyłem żeby do meczów pucharówych w wykonaniu polskich klubów nie podchodzić z jakimkolwiek nastawieniem, po prostu oglądam to na sucho, bez emocji, bo po co mam sie denerwować jak wygraja to fajnie jak nie to nie robie z tego żadnej tragedii!!! podkreślam że z takim nastawieniem podchodze jedynie do meczów pucharowych. Patrze przez ramię na tv i chyba 1:3 więc w telegazecie bedzie wyglądało na pierwszy rzut oka na zacięty mecz a może jeszcze jakas bramka padnie
Ku, ku kurde... Gdyby Dyskobolia w pierwszej połowie nie była "Dyskobolią Trzęsące Gacie" to byłby awans bo w drugiej połowie w pewnym momencie ten "zaszczytny" tytuł przejął Lens. A i tak niewiele brakowało - gdyby Przyrowski lepiej bronił a Ślusarski lepiej strzelał.
To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
No w drugiej połowie zagrali w końcu otwartą piłkę i stworzyli sporo sytuacji pod bramką Lens.Narażeni byli jednak na kontry i na szczęście Francuzi nie mieli zbyt dobrze nastawionych celowników.
W sumie wygrała drużyna zdecydowanie lepsza,bardziej poukładana,ale w obronie robiąca mnóstwo prostych błędów.
Piwko z lodóweczki myk i trza pokukać na Wisłę
Gdyby w naszej ekstrakasie 15 minut nie wystareczało do wygrania większości meczy, to......
Nie ma co gdybać. Po prostu nasze drużyny nie zasługują aby grać w pucharach, niestety
W pierwszej połowie Mistrz Polski Wisła Kraków wzniosła się na wyżyny umiejetności i toczy wyrównany pojedynek z OSTATNIĄ drużyną ligi portugalskiej
Ech - nie obraźcie się Wiślacy ale kudy Wam to charakteru ...... Została jeszcze jedna połowa - mam nadzieję, że będę musiał odszczekac te słowa.
To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment